18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
s................n 2013-06-29, 13:34 1
a może, zamiast siedzieć i dać się aresztować za plucie na forum... zróbmy jakąś akcje ---> "lewacy i rząd na marsa"
Zgłoś
_................_ 2013-06-29, 13:38 1
@up

Dobre! Wystarczy, że sprzedamy butelki po tych naszych wszystkich piwach i będzie na solidną rakietę Ziemia-Mars. Jeden bilet, w jedną stronę.
Zgłoś
VideCulFide 2013-06-29, 13:39
Ja pierdole... Powinna nastąpić jakaś samokorekta kultury zachodniej i w taki sam sposób powinno funkcjonować słowo "bolszewizm". A nie tylko wszędzie kurwa "faszyzm".
Zgłoś
trabus 2013-06-29, 13:41
Co to za pedał? Jakiś żyd? Czy ki chuj? Ciapaty? Bo pierdoli jakby niewypałem w baniak dostał.
Zgłoś
Vilibert 2013-06-29, 13:43
Boje się mojej przyszłości w tym kraju...
Zgłoś
gameboy008 2013-06-29, 13:44 1
Ten debil próbuje udawać naszego Maxa!
Zgłoś
MudPie 2013-06-29, 13:48 2
DonSalieri napisał/a:

a co to za marna podróbka Mariusza Maxa Kolonko? ?

nawet akcentuje na wzór Maxa

To prędzej Max mógłby być podróbą jego, gdyż autor tego filmu posiada kanał na youtube od 22 czerwca 2010r - gdzie od początku wrzucał tego typu filmiki. Czyli przeszło 3 lata, zaś pierwszy film Maxa w znanym nam stylu wyszedł 9 listopada 2012r.

Nawiasem mówiąc ja nie widzę podobieństw.
Zgłoś
LaudatorLibertatis 2013-06-29, 13:48 5
gameboy008 napisał/a:

Ten debil próbuje udawać naszego Maxa!

Jakbyś poczytał komentarze to byś wiedział, że vlogi robiłem już ponad 2 lata temu, czyli przed MMK na yt. Natomiast porównywanie mnie jest idiotyczne bo przecież nigdy nie będę niczego robił na poziomie faceta, który w zawodzie jest dłużej niż ja żyję.

BTW kulturą osobistą nie grzeszysz. Ale rozumiem, że w Twoim rozumku jest miejsce tylko na przyswajanie informacji od jednego MMK.

Libertas suprema lex est
Zgłoś
mr_9mm 2013-06-29, 13:49 1
Dobrze, że prokurator nie kopie w starszych postach na sadolu, bo moderacja miałaby przejebane, ponieważ sami robili rasistowskie tematy

Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-29, 13:50
"Szczeźcie się", kurwa ten pajac chciałby "mówić jak jest"...

Nie mam czasu
Zgłoś
LaudatorLibertatis 2013-06-29, 13:51 7
Kurwa ludzie jak chcecie podyskutować i mi coś powytykać to zapraszam, ale do cholery nie porównujcie mnie do MMK!
Kanał miałem na YT już ponad 2 lata temu i takie vlogi robiłem, do MMK się nie umywam i nie będę bo facet jest genialny i ma potężne doświadczenie.
Więc trochę mniej spiętej dupy bo chyba można słuchać nie tylko jednego MMK, ale każdego kto coś sensownego powie, tak?

Libertas suprema lex est
Zgłoś
_................_ 2013-06-29, 13:51 1
LaudatorLibertatis, skoro to Ty, to dlaczego ktoś inny to wstawił zamiast Ciebie? Dziwne ziomuś, dziwne.

BTW. Mi to nie przypomina Maxa, a jeśli to własny materiał, to nawet gratulacje.
Zgłoś
MudPie 2013-06-29, 13:53 2
Mysz_Kamiki napisał/a:

"Szczeźcie się", kurwa ten pajac chciałby "mówić jak jest"...

Milcz dziewko. Naucz się szacunku do mężczyzn... izba już wysprzątana ? Sobota jest porządki robić. Raz raz raz.
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-29, 13:55 2
LaudatorLibertatis napisał/a:

Kurwa ludzie jak chcecie podyskutować i mi coś powytykać to zapraszam, ale do cholery nie porównujcie mnie do MMK!
Kanał miałem na YT już ponad 2 lata temu i takie vlogi robiłem, do MMK się nie umywam i nie będę bo facet jest genialny i ma potężne doświadczenie.
Więc trochę mniej spiętej dupy bo chyba można słuchać nie tylko jednego MMK, ale każdego kto coś sensownego powie, tak?

Nie rozumiem skąd ten problem? Jak nie chcesz żeby Cię oglądano to nie wrzucaj swoich wypocin(omawianych x razy) do internetu. Zaoszczędzisz nasz i swój czas.

Nie mam czasu
Zgłoś
~Tołdi 2013-06-29, 13:55 6
Panie prokuratorze, z dedykacją od Testovirona, 32 sekunda

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów