📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Borze jakie to jest słabe... A ona chujowa... Trzeba mieć chyba 13 lat żeby się tym podniecać i dać temu
.....taaaa a pod pazurami nowe formy życia
Sonal napisał/a:
A na końcu zasyfiały ręcznik wielokrotnego użytku - to mogła tylko głupia baba nagrać.
Ale z takim ciałem mi by nie przeszkadzała, że głupia
I przez takich jak ty mamy pełno lasek, które oprócz wyglądu nie oferują nic więcej i ciężko z nimi wytrzymać dłużej.
@oso: Nie instruktarz, a głupi komentarz z podtekstem.
oso napisał/a:
A tym czasem na FB ten instruktarz narusza jego standardy.
Face-zbuk jak ja go szczerze nienawidzę.
Odbiera ludziom czas, wolność słowa i godność zmuszając ich aby sami się cenzurowali.
A co zdjęcia z plaży też będę klasyfikować jako naruszające jakieś tam chore standardy i burki kobietom każą zakładać?
Kilka takich naruszeń i już konto usuwają.
Nie wolno na tym zjebanym portalu krytykować gejów kałowych , żydów, lewaków i feministycznych świń.
Za to jak feministyczna świnia faceta nazwie szowinistyczną świnią to jej wolno a on nie może się bronić bo jebany face-zbuk jednych faworyzuje a innych dyskryminuje.
Kropki w linku zastąpiłem przecinkami bo system na salolu nie pozwala. https;//photos,app,goo,gl/RRmuYYb6HwNmheAY7
Nigdy jeszcze nie waliłem do filmiku z Instrukcja mycia rąk
Nawet to spierdoliła:
- najpierw myjesz dłonie wodą, a potem nakładasz mydło (gdy woda jeszcze jest)
- kran i tubę z mydłem używasz z pomocą łokcia
- dokładniej myjesz okolice palców, zgięć stawowych, środka dłoni i nadgarstków
- dłonie wycierasz do jednorazowego ręcznika lub dajesz pod suszarkę
- najpierw myjesz dłonie wodą, a potem nakładasz mydło (gdy woda jeszcze jest)
- kran i tubę z mydłem używasz z pomocą łokcia
- dokładniej myjesz okolice palców, zgięć stawowych, środka dłoni i nadgarstków
- dłonie wycierasz do jednorazowego ręcznika lub dajesz pod suszarkę
Gdzie ta instrukcja mycia rąk?? bo tylko na końcu mi swoimi łapami cycki zasłaniała...
Atencyjna pizda
Jak już się napatrzycie na cycki, to można zapoznać się z prawdziwą instrukcją mycia dłoni, bo brudas z cyckami najwyraźniej nie potrafi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów