18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Wielce szanowny pan Abad al-Aziz al-Chazraj al-Ansari, który jest wybitnym socjologiem z Kataru, zaszczycił serwis YouTube wykonanym przez siebie filmem.
W dziele które wspaniałomyślnie raczył upublicznić instruuje w jaki sposób należy
bić żonę.

Pan bad al-Aziz al-Chazraj al-Ansari stwierdził z wysokości swojego autorytetu, że niema konieczności bicia żony zbyt często (co oznacza, że niema przeciwwskazań, aby to jednak robić częściej, jeśli ktoś ma ochotę) , jednak autorytet musi być ćwiczony inaczej niema miłości i życie nie idzie dalej.

Niestety jako modela, pan socjolog użył młodego chłopca. Cóż, następnym razem polecam skorzystać z brazylijskiej modelki, np. jakiejś tęższej trans, sądzę że mogła by fantastycznie wzbogacić przekaz i rozbudzić męstwo u pana socjologa.

israelnationalnews.com/News/News.aspx/261344
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bigoslaw_lyzka_von_wood 2020-01-26, 8:54 3
Noemi1998 napisał/a:

Polscy faceci maja Swoje metody znęcania , poniżania i bicia żon, zazwyczaj nauke pobierali w domu kiedy ojciec tłukł im matke .

Lewaczka na sadolu Oogarniasz, że to nie jest portal randkowy?
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-26, 11:12 4
Noemi1998 napisał/a:

Polscy faceci maja Swoje metody znęcania , poniżania i bicia żon, zazwyczaj nauke pobierali w domu kiedy ojciec tłukł im matke .

To kobiety znęcają się w Polsce nad mężczyznami, bo nie mozemy wam najebać w obronie jak człowiekowi, bo nie stoicie z nim na równi.

A pan socjolog bardzo zgrabnie i dyplomatycznie tłumaczy dzikusom, że żonę należy szanować.

Lizodup napisał/a:

filmik zgłoszony do administracji yt

Ty resortowy z kurwysynu żymianski. Won z Polski donosicielska szmato.

No-idea napisał/a:

"Zobaczcie jaki islam jest litościwy" nie można żony uderzyć w twarz czy przyładowac z pięści w brzuch, ale można nią poszarpać, przypieprzyć z liścia w ramiona, nawrzeszczeć, bo miała czelność sama wyjśc z domu.

no tak matole. Takie mają prawo. Jak w Polsce wypuszczają morderców na wolność, to idziesz i wymierzasz sprawwiedliwość czy siedzisz jak pizda, bo było zgodnie z prawem? Taki kozak jebany jesteś sądzić inne kultury co jest dobre a co złe, a w domu jak szmata leżysz i płącisz grzecznie wszystkie haracze i przestrzegasz zjebanegoprawa jak cwel w pierdlu.

JebaćLudzi napisał/a:

Pokazuje na dziecku jak napierdolić żonie.Czylio można za jednym zamachem nakurwić żonie i dziecku.A tak na poważnie życzę zasrańcowi pierdolonemu żeby mu ktoś porządnie wjebał.

Tępaku obejrzałeś chociaż? Śmieciu on własnie tłumaczy takim bezmózgom jak tylko na pustynii, ze żony niewolno bić. Powieś się i ulżyj swojemu mózgowi, bo się męczy jako kalafior.

Vrox napisał/a:

Ja pierdole, zwierzęta mają więcej szacunku do siebie. A damskim bokserom życzę jak najgorzej.

o jakim braku szacunku mówisz niedorajdo, bo ja na przykład ciebie szanuję mniej niż zwierzęta mają do siebie, więc co? Jestem zły, bo mam na ciebie wyjebane, a powinienem kochać?
Zgłoś
x................x 2020-01-26, 12:01
Fajnie że 5 kolumna islamu siedzi na youtube i nie kasuje takiego kontentu gdy ja uplouduję filmik o puszczalskich pizdach kasują mi konto gdy islamista nagrywa jak napierdalać kobiety ma 100tyś wyświetleń i ma się dobrze
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-01-26, 12:09
Lizodup napisał/a:

filmik zgłoszony do administracji yt

To przejaw odrębności kulturowej i pięknej tradycji z bliskiego wschodu,film z marszu niepodległości by zaraz zablokowali
Zgłoś
mar173 2020-01-26, 12:11 1
Do nieznających angielskiego - on zniechęca do bicia potocznie rozumianego, mówi że nie może się pojawić żadna krew, nie wolno dotykać twarzy, czy uderzać mocno. To musi być ojcowska kara, przede wszystkim słowna, a gdyby nie zrozumiała i się kłóciła musi poczuć męską siłę - np. chwycić tak by była skrępowana. To poradnik jak nie być cipą, bo masa mężczyzn jest pod obcasem, są spokojni a baba może mówić co chce, jechać po nim a on nic. Z resztą - w muzułmańskich domach też rządzi kobieta bardzo często, a okazują siłę tylko mężczyźni ze skłonnościami psychopatycznymi (jak ktoś nie wie, to jest naturalne, genetyczne) - śmieszne jest to że ludzie mylnie oceniają psychopatów jako tych cichych spokojnych, a to właśnie dusze towarzystwa to mają. Cichy i spokojny to druga strona czyli masochizm, krzywdy drugiemu nie zrobi, mało wymaga, ale właśnie przez to najbardziej mu się dostaje. Tu macie przykład psychopaty, to już taka skrajność, klasyczny psychopata 22 sekunda jego twarz youtu.be/D_wtmEC-2V4?t=22 Po twarzy również można rozpoznać, drobna twarz to masochizm, zmaskulinizowana tutaj to już skrajnie sadyzm, psychopatia. Brak odpowiedniego wychowania i wykształcenia + genetycznie psychopatia = to co widać na filmiku.
Zgłoś
kezor 2020-01-26, 14:45
Przeczytałem Al-Chajzer i myślałem, że będzie to jakaś śmieszna przeróbka
Zgłoś
negatyvv 2020-01-26, 21:59 1
Noemi1998 napisał/a:

Wybacz ale nie żyjesz w arabskim kraju i nikt Cię nie spali jak wpierdzielisz sadyście. Zachowuj się jak ofiara, to będziesz traktowana jak ofiara.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem