Noemi1998 napisał/a:
Polscy faceci maja Swoje metody znęcania , poniżania i bicia żon, zazwyczaj nauke pobierali w domu kiedy ojciec tłukł im matke .
To kobiety znęcają się w Polsce nad mężczyznami, bo nie mozemy wam najebać w obronie jak człowiekowi, bo nie stoicie z nim na równi.
A pan socjolog bardzo zgrabnie i dyplomatycznie tłumaczy dzikusom, że żonę należy szanować.
Lizodup napisał/a:
filmik zgłoszony do administracji yt
Ty resortowy z kurwysynu żymianski. Won z Polski donosicielska szmato.
No-idea napisał/a:
"Zobaczcie jaki islam jest litościwy" nie można żony uderzyć w twarz czy przyładowac z pięści w brzuch, ale można nią poszarpać, przypieprzyć z liścia w ramiona, nawrzeszczeć, bo miała czelność sama wyjśc z domu.
no tak matole. Takie mają prawo. Jak w Polsce wypuszczają morderców na wolność, to idziesz i wymierzasz sprawwiedliwość czy siedzisz jak pizda, bo było zgodnie z prawem? Taki kozak jebany jesteś sądzić inne kultury co jest dobre a co złe, a w domu jak szmata leżysz i płącisz grzecznie wszystkie haracze i przestrzegasz zjebanegoprawa jak cwel w pierdlu.
JebaćLudzi napisał/a:
Pokazuje na dziecku jak napierdolić żonie.Czylio można za jednym zamachem nakurwić żonie i dziecku.A tak na poważnie życzę zasrańcowi pierdolonemu żeby mu ktoś porządnie wjebał.
Tępaku obejrzałeś chociaż? Śmieciu on własnie tłumaczy takim bezmózgom jak tylko na pustynii, ze żony niewolno bić. Powieś się i ulżyj swojemu mózgowi, bo się męczy jako kalafior.
Vrox napisał/a:
Ja pierdole, zwierzęta mają więcej szacunku do siebie. A damskim bokserom życzę jak najgorzej.
o jakim braku szacunku mówisz niedorajdo, bo ja na przykład ciebie szanuję mniej niż zwierzęta mają do siebie, więc co? Jestem zły, bo mam na ciebie wyjebane, a powinienem kochać?