kilka kawałków "polskiego rapu"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HawkCD napisał/a:
Mezo to kurwa nie hip hop, ale reszta spoko:)
RAP jak już HIP HOP TO KULTURA. Kiedy kurwa się tego nauczycie? I Mezo to syf, nie rap.
Nie jestem znawcą, ale chyba nie trzeba być znawcą, żeby stwierdzić fakt, że noooo ze 3 kawałki (chodzi o oryginały a nie o wykonanie bo wykonanie jest zajebiste i wielki szacun dla gościa) mają coś wspólnego z rapem.
jeden osiem l? mezo? ascetoholix? tede? (xD) what the f...
A za rapowe ziarno big respect
jeden osiem l? mezo? ascetoholix? tede? (xD) what the f...
A za rapowe ziarno big respect
@maromaro1337
Masz może taby do tego? Cholernie zależy mi rapowym ziarnie i dla mnie masz stajla. Tak w ogóle to kawał dobrej roboty. Doceniam głównie kunszt, bo w rapie nie jestem zbytnio zasłuchany. Chociaż swoją drogą większą część kawałków kojarzę, więc o jakiejś ich "kultowości" można mówić A tak z innej beczki: ile już grasz i jakiego sprzętu się dorobiłeś?
EDIT: Dobra, sam znalazłem Dla potomnych: mediafire.com/?zpnlr06mqld4xm5
Masz może taby do tego? Cholernie zależy mi rapowym ziarnie i dla mnie masz stajla. Tak w ogóle to kawał dobrej roboty. Doceniam głównie kunszt, bo w rapie nie jestem zbytnio zasłuchany. Chociaż swoją drogą większą część kawałków kojarzę, więc o jakiejś ich "kultowości" można mówić A tak z innej beczki: ile już grasz i jakiego sprzętu się dorobiłeś?
EDIT: Dobra, sam znalazłem Dla potomnych: mediafire.com/?zpnlr06mqld4xm5
Grubson najleprzy
52 dębiec to my polacy zajebiste i ponadczasowe, ponadto ciekawie wygląda jak gra to na gitarze
Dziwiłem się, że koleś ma tak czysto. W 5:19 wszystko się wyjaśnia... Jebany kurwa wszystko w kąt wyjebał
Przepis na: Czysty pokój w 30 sekund!
Potrzebny będzie:
Koc lub coś dużego do przykrycia nie przyciągającego szczególnej uwagi
Chęci i siła
Pozbieraj wszystkie śmieci, brudne ubrania, wszystko dosłownie wszystko co tworzy tą wspaniałą atmosferę burdelu w pokoju na jedna wielką kupkę, która ułożysz gdzieś w jakimś przestronnym miejscu ( Kąt, za szafka, pod szafka, pod łóżkiem, pod biurkiem, za biurkiem itp ). Następnie gdy wszystko będzie już pozbierane, rozściel na tym koc ( Dokładnie tak, żeby nic nie wystawało )
Uwaga! W pokoju na pierwszy rzut oka musi być czysto! Inaczej się nie uda! Mama wchodząc, kiedy zobaczy, że jest ''czysto'' nie powinna ogarnąć koca w kącie!
Wykonanie zajmuje od 15sec do 3 min. W zależności od tego jaki jest syf w pokoju
Przepis na: Czysty pokój w 30 sekund!
Potrzebny będzie:
Koc lub coś dużego do przykrycia nie przyciągającego szczególnej uwagi
Chęci i siła
Pozbieraj wszystkie śmieci, brudne ubrania, wszystko dosłownie wszystko co tworzy tą wspaniałą atmosferę burdelu w pokoju na jedna wielką kupkę, która ułożysz gdzieś w jakimś przestronnym miejscu ( Kąt, za szafka, pod szafka, pod łóżkiem, pod biurkiem, za biurkiem itp ). Następnie gdy wszystko będzie już pozbierane, rozściel na tym koc ( Dokładnie tak, żeby nic nie wystawało )
Uwaga! W pokoju na pierwszy rzut oka musi być czysto! Inaczej się nie uda! Mama wchodząc, kiedy zobaczy, że jest ''czysto'' nie powinna ogarnąć koca w kącie!
Wykonanie zajmuje od 15sec do 3 min. W zależności od tego jaki jest syf w pokoju
Większości nie znam. A te które kojarzę to w chuj lepiej brzmią w tym filmiku niż w oryginale ^^
Pewnie dlatego że temu kolesiowi kawałki te NIE WISZĄ pfffffaaaaa ahhaha
Pewnie dlatego że temu kolesiowi kawałki te NIE WISZĄ pfffffaaaaa ahhaha
HawkCD napisał/a:
Mezo to kurwa nie hip hop, ale reszta spoko:)
Zgadzam się ale Grupson również nie zalicza się do czysto gatunkowego RAPu a mimo wszyscy go uznają za rapera.
PS.: Mogli nie podpisywać i zobaczylibyśmy kto się tu coś w ogóle zna.
jedne z lepiej spędzonych minut tego dnia
Jak masz gdzieś grubsona "na szczycie" całość w tej wersji, to błagam wstaw i zapodaj linkiem.
maromaro1337 napisał/a:
Wiem... trochę przegiąłem z doborem kawałków. Wybaczcie! Mimo wszystko, dzięki za pozytywy i dzięki wielkie panu który to tutaj wstawił. Propsy dla was!
Ty no nie ma za co on tylko piwko chciał.
za pierwsza nute oddaje poklony !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów