Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet pałom ze srUSA da się uciec - można o tym znaleźć w necie trochę nagrań, a nawet kompilacje. Niestety bagiety nie chwalą się swoimi porażkami tak chętnie, jak swoimi morderstwami (często dochodzi do nadużycia broni przez nich), więc nie jest tego dużo.
Największa szansa na przerwanie pościgu to ucieczka w mieście z dużą prędkością, przejazdami na czerwonym świetle - policja widząc wysokie ryzyko często odpuszcza dalszego pościgu.
Inna opcja to bardzo szybkie auto i autostrada, jeśli w ciągu pierwszych kilku minut gość zgubi radiowóz to posiłki nie zdążą dojechać i dupa. Jest kilka filmów jak np. taki Dodge Charger gubi pościg w ciągu minuty.
Nawet pałom ze srUSA da się uciec - można o tym znaleźć w necie trochę nagrań, a nawet kompilacje. Niestety bagiety nie chwalą się swoimi porażkami tak chętnie, jak swoimi morderstwami (często dochodzi do nadużycia broni przez nich), więc nie jest tego dużo.
To następnym razem niech taki uciekinier trzyma rączki wysoko.
Miałem nadzieję, że niezapięty w pasy w razie wypadku wyląduje gdzieś na drzewie.
Największa szansa na przerwanie pościgu to ucieczka w mieście z dużą prędkością, przejazdami na czerwonym świetle - policja widząc wysokie ryzyko często odpuszcza dalszego pościgu.
Inna opcja to bardzo szybkie auto i autostrada, jeśli w ciągu pierwszych kilku minut gość zgubi radiowóz to posiłki nie zdążą dojechać i dupa. Jest kilka filmów jak np. taki Dodge Charger gubi pościg w ciągu minuty.
Chyba nawet tu był film jak gościu Chargerem albo Challengerm Hellcatem ucieka przed helikopterem po autostradzie waląc cały czas ~300kmh i helikopter nie daje rady nadążyć i odpuszcza. Typ podobno ucieka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów