📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
wszyscy tak pierdzielą tutaj jak potłuczeni... a każdy by chętnie zamoczył kija
Co nie zmienia faktu, że inteligencją się nie popisały
Co nie zmienia faktu, że inteligencją się nie popisały
Ta na końcu przyzwoicie zamarkowała swój debilizm, i wyszło, że to żarxik.
A według mnie te pytania są jakieś niedojebane. Układał je pewnie jakiś oszołom. Jak ktoś przedtem ich nie zna i nie ułoży jakiejś odpowiedzi to stanie i będzie myślał: co za zjebane pytanie mi on zadał. Rozumiem, że ludzie wyzywają je od głupich bo muszą sobie jakoś obrzydzić kogoś kogo na pewno nigdy nie będzie im dane ruchać.
Według mnie powyższa dyskusja jest na poziomie wiocha.pl gdzie pryszczaci i grubaski żywo komentują zdjęcia dziewczyn wymyślając im najgorsze cechy i czepiając każdego detalu.
Według mnie powyższa dyskusja jest na poziomie wiocha.pl gdzie pryszczaci i grubaski żywo komentują zdjęcia dziewczyn wymyślając im najgorsze cechy i czepiając każdego detalu.
Przeciez 13nastka dostala takie pojebane pytanie, ze sam bym nie wiedzial jak na nie odpowiedziec :|
Dzieciak z podstawówki by na te pytania odpowiedział bez wysiłku i pewnie bardziej błyskotliwie niż te damy z filmu, a tu niektórzy jęczą, że trudne i nawet oni sami by nie znali odpowiedzi... Dokąd ta ludzkość zmierza...
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki napisał/a:
Dzieciak z podstawówki by na te pytania odpowiedział bez wysiłku i pewnie bardziej błyskotliwie niż te damy z filmu, a tu niektórzy jęczą, że trudne i nawet oni sami by nie znali odpowiedzi... Dokąd ta ludzkość zmierza...
No właśnie, dzieciak z podstawówki na wszystko by odpowiedział. Człowiek dorosły na głupie pytania nie odpowiada lub daje jeszcze głupszą odpowiedź żeby pokazać gdzie ma takie pytania.
Debile. Wszędzie kurwa debile.
Już miałem po was hejtować, ale za 3 razem zorientowałem się, że wyłączyłem dźwięk...
Kurde też bym takimi pytaniami je upokarzał publicznie Było zostać w kuchni! BTW zdarzają się ogarnięte. Anna Jamróz, miss któregoś tam roku, jest teraz radną w urzędzia miasta Rumia. Z tego co wiem to sobie radzi i jest serio piękna.
nie, że się przypierdalam ale... "rules - reguły" a "rulez - rządzi" myślę, że miałeś na myśli to drugie ale Twoja głupota zabiła myśli
Up
No tak. jestem pierdolonym skurwysynem z gimbazy bo pomyliłem jedną literę w słowie z języka, którego się nie uczyłem.
Dymaj się bucu.
No tak. jestem pierdolonym skurwysynem z gimbazy bo pomyliłem jedną literę w słowie z języka, którego się nie uczyłem.
Dymaj się bucu.
Gdzieś kiedyś słyszałem : W przypadku wyborów Miss, powiedzenie dać za wygraną nabiera nowego znaczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów