📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Albo zmęczenie, albo się kierowca zamyślił i się popieprzyło... na totalnie pojebanego nie wygląda. Już widzę te stada fachowców bez jednego durnego błędu na drodze.
Wielkie halo - nikt nie ucierpiał, kierowca auta z kamerką zachował się jak powinien, sprawca przeprosił awaryjnymi (czyli wiedział, co zrobił), życie leci dalej. Jakbym chciał wszystkie takie pierdoły wrzucać, to by chomiki w serwerowni padły z wycieńczenia.
Wielkie halo - nikt nie ucierpiał, kierowca auta z kamerką zachował się jak powinien, sprawca przeprosił awaryjnymi (czyli wiedział, co zrobił), życie leci dalej. Jakbym chciał wszystkie takie pierdoły wrzucać, to by chomiki w serwerowni padły z wycieńczenia.
Powiedziałbym, że baba, ale na końcu "przeprosił(a?)" światłami... w sumie ciężko ocenić :|
Nazwa ulicy Komorowicka. A komorowice nie są w strefie szengen i trzeba mieć paszport żeby wjechać hahaha Może jeżdzą jak w Angli?
Interesujący manewr
Cytat:Interesujący manewr
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów