📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem co by było gdyby się wcisnęła i przy stłuczce wypaliła poduszka, cyce chybaby wyleciały bocznymi oknami.
i weź jej teraz kurwa wytłumacz że nie ma większego rozmiaru i to z nią jest coś nie tak
Już serio mentalność i inteligencja na poziomie psa - psy nie zdają sobie sprawy ze swojej wielkości dlatego szczury typu ciułały bez strachu potrafią się rzucać na wielkie bydlaki które to mogą być tchórzliwe, bo nie zdają sobie sprawy ze swojej przewagi wielkości. Tak jak na filmiku - nie zdaje sobie sprawy ze swojej otyłości na poziomie kaszalota i zachowuje się w swojej opinii zupełnie normalnie gdzie winą na pewno nie jest otyłość
Pytanie kto ma większą masę własną ona czy samochód?
Oglądałam ten odcinek "my 300lbs" jakikolwiek to tytuł ma po polsku. Nie mogła się podnieść przez długi czas, a później poturlala się zrobić awanturę, że jej zle auto dali, ona musi mieć dużego Suva. a potem pojechali na kurczaki i tacos.
Myślę że już koleś ma sprawę o próbę gwałtu na przestraszonej klientce.
dla tej pani mamy kamaza , oczywiście po odpowiednich modyfikacjach, tak żeby miała dostęp do kierownicy z wywrotki
Myślałem że urwie drzwi i ciekaw jestem jakby to wyglądało jak ten samochód byłby maluch
Przecież ta gruba kurwa od razu wiedziała że się tam nie zmieści a się pcha. Ja pierdole nie kumam takich ludzi jak można być aż tak spasionym. Ty! Moderator! A usuń mi znowu odpowiedź to nogi z dupy powyrywam kurwa. Pierdole tą twoją poprawność polityczną wolność słowa jest a nie komuna do huja! Pierdole to spierdalam za granicę bo się nawet odezwać nie możesz. A jak wyjdziesz przed szereg to cię zbanują. Co za kraj kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów