Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak się internet na kalkulatorze odpala to później nawet gify się ścinają. U mnie tam nic nie muli. Wstawka ciekawa. A dla osób, które twierdzą, że obecny IE jest świetny i genialny (bo pewnie nie wiedzą nawet czym jest Firefox, że o Chrome czy Safari już nie wspomnę, no i jak to zainstalować przecie), to polecam lekturę na temat zabezpieczeń różnych przeglądarek (to najważniejsze bo IE pod tym względem wypada relatywnie baaardzo blado), ochrony prywatnych danych, masie ułatwień chociażby w interfejsie i darmowych wtyczek/rozszerzeń np do Firefoxa, poprawnym wyświetlaniu się stron. Polecam również poczytać jakiekolwiek testy oraz doświadczalnie sprawdzić prędkość wyświetlania się stron w różnych przeglądarkach, a dowiecie się czemu "dzieci, które kiedyś się nasłuchały, że IE jest zły" pomimo tego, że już dawno dorosły to nadal tak twierdzą i mają rację.
Hyhy, że IE jest genialne i najlepsze nie napisałem. Ale skończyły się czasy marnego IE, już nie odstaje tak bardzo od reszty. Ma sporo braków, ale dogania lepsze przeglądarki, tyle że stopniowo. A co do tego czego używam, to zamilcz, bo od dawna używałem Firefox, potem Chrome.
Zapomniałem, że kurwa obracacie miliardami dolarów i macie kody uzbrajające głowice nuklearne mocarstw atomowych więc potrzebujecie super zabezpieczonych przeglądarek.
Zaletą ff i chroma jest poprolstu dostęp do wtyczek, które miło i przyjemnie oczyszczają życie z reklam, pop-up'ów i innego gówna, tak poza tym sprawność działania taka sama jak i każda inna przeglądarka
Co prawda używam FF, ale stanę w obronie IE - a mam na myśli to, że jeśli ktoś naprawdę chce Ci wykraść dane, to wykradnie je niezależnie od tego jakiej przeglądarki używacie, więc całe to pierdolenie o tym, że IE jest słabo zabezpieczone to tylko taka hipsterka "nie używam IE bo jest zbyt mainstreamowe".
Zapomniałem, że kurwa obracacie miliardami dolarów i macie kody uzbrajające głowice nuklearne mocarstw atomowych więc potrzebujecie super zabezpieczonych przeglądarek.
Zaletą ff i chroma jest poprolstu dostęp do wtyczek, które miło i przyjemnie oczyszczają życie z reklam, pop-up'ów i innego gówna, tak poza tym sprawność działania taka sama jak i każda inna przeglądarka
Skrót od Firefox to Fx lub fx, nie FF
18 sekund piosenka 6 sekund strona lol. Chyba z 4 lata temu. Teraz 2 sec strona 4 sec piosenka
Ok strona ładuje mi się w szybko, co nie zmienia faktu, że mam pokaz slajdów na portalu przez tego gifa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów