Jak się okazuje główny bohater filmiku zapewne również zagląda do sieci, bo widząc jakie poruszenie spowodowało jego buractwo postanowił sam zgłosić się na policję.
Więcej info na Gazeta.pl
Tak, BMW często jest wybierane przez młodych gniewnych. Ale tak samo często takie cwaniaki jeżdżą Civicami V i VI czy Audi A4. Wbijcie sobie do mózgów, że nie każdy kierowca bawarki to gbur i prostak. Wielu z nich to pasjonaci, nie debile. Widziałem gorszych cwaniaków w Renówkach.
Wkurwia mnie ocenianie ludzi pod kątem marki samochodu jakim jeżdżą. Pozdrawiam trzeźwo, niestereotypowo myślących ludzi.
Miejsce na płaczliwe pierdolenie, że każdy kierowca BMW to idiota, cham, cwaniak i burak ORAZ że każdy idiota cham, cwaniak i burak jeździ BMW:
HEHEHEHETak, BMW często jest wybierane przez młodych gniewnych. Ale tak samo często takie cwaniaki jeżdżą Civicami V i VI czy Audi A4. Wbijcie sobie do mózgów, że nie każdy kierowca bawarki to gbur i prostak. Wielu z nich to pasjonaci, nie debile. Widziałem gorszych cwaniaków w Renówkach.
Wkurwia mnie ocenianie ludzi pod kątem marki samochodu jakim jeżdżą. Pozdrawiam trzeźwo, niestereotypowo myślących ludzi.
Miejsce na płaczliwe pierdolenie, że każdy kierowca BMW to idiota, cham, cwaniak i burak ORAZ że każdy idiota cham, cwaniak i burak jeździ BMW:
Publikując zdjęcia z widocznym numerem rejestracyjnym, nie ujawnia się danych osobowych. Numery rejestracyjne są jawne. Nie stanowią informacji ukrytej. Obejrzenie tablicy rejestracyjnej na zdjęciu nie jest jednoznaczne z możliwością zidentyfikowania właściciela pojazdu. Może to zrobić na przykład policja.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimTak, BMW często jest wybierane przez młodych gniewnych. Ale tak samo często takie cwaniaki jeżdżą Civicami V i VI czy Audi A4. Wbijcie sobie do mózgów, że nie każdy kierowca bawarki to gbur i prostak. Wielu z nich to pasjonaci, nie debile. Widziałem gorszych cwaniaków w Renówkach.
Tak, BMW często jest wybierane przez młodych gniewnych. Ale tak samo często takie cwaniaki jeżdżą Civicami V i VI czy Audi A4. Wbijcie sobie do mózgów, że nie każdy kierowca bawarki to gbur i prostak. Wielu z nich to pasjonaci, nie debile. Widziałem gorszych cwaniaków w Renówkach.
Wk***ia mnie ocenianie ludzi pod kątem marki samochodu jakim jeżdżą. Pozdrawiam trzeźwo, niestereotypowo myślących ludzi.
Miejsce na płaczliwe pie**olenie, że każdy kierowca BMW to idiota, cham, cwaniak i burak ORAZ że każdy idiota cham, cwaniak i burak jeździ BMW: