📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skurwysynu zaprowadz dzieciaki do domu i wtedy możesz fikać. Jak dostaniesz w pierdol blondyna po schabach chętnie wszyscy tu zobaczymy. Nie rozumiem jak mozna byc taka tępa pizdą i nerwicować nieświadome niczego dzieciaki. Ale się wkurwiłem
I dobrze kurwa jak mnie wkurwiają rodzinki co wychodzą sobie teraz na pierdolone pikniczki bo jest cieplutko. Atfu. W domu siedzieć a gówniaki na balkon dać tylko niech mordy gł€piej nie drą bo ja pracuję cały dzień zdalnie. Jak mnie ludzie wkurwiają. Mam nadzieję że nas ten wirus wszystkich wypierdoli na tamten świat
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Art. 52. Konst.
Zasada wolności poruszania się
1.
Każdemu zapewnia się wolność poruszania się po terytorium Rzeczypospolitej Polskiej oraz wyboru miejsca zamieszkania i pobytu.
2.
Każdy może swobodnie opuścić terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.
3.
Wolności, o których mowa w ust. 1 i 2, mogą podlegać ograniczeniom określonym w ustawie.
Na jakiej podstawie zabrania się? Na podstawie rozporządzenia. A powinno na podstawie ustawy. Policjant działa wbrew Konstytucji.
Ma podstawie ustawy o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi z 2008 roku, uchwalonej przez twoich idoli z PO-PSL.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów