📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jaka to nutka?'
ps. nie wiedzialem, że the bum widzi duchy bokserów
dam piwo bo autorowi sie glupio zrobi jak 69 będize
ps. nie wiedzialem, że the bum widzi duchy bokserów
dam piwo bo autorowi sie glupio zrobi jak 69 będize
Mój wujek też ma schizofrenię. Ciągle uważa, że ścigają go kosmici, hitlerowcy, stalinowcy, boi się wypić wodę z kranu, bo uważa, że jak my pijemy, to jest czysta, a jak on wypije, to jest zatruta, bo oni patrzą, kiedy wlać trutkę, śpi z siekierą, jak ktoś da mu prezent, to on go rozwala w poszukiwaniu narzędzi szpiegowskich. Raz nago biegał po osiedlu, a w autobusie jak ktoś powiedział "lekarz", to go złapał za szyję, bo myślał, że to jakiś lekarz, a on jest uczulony na lekarzy (twierdzi, że wysłannicy jakichś tam złych). Kiedyś wybił szybę w oknie, raz prawie dom eksplodował, bo robił wybuchowe mieszanki w piwnicy, aż do niego antyterroryści przyjechali. Poza tym biega do lustra co jakiś czas i przegląda się mówiąc, że on to nie on, bo go podmienili.
Nawet raz jak moja babcia do niego zadzwoniła, to on powiedział, że moja babcia nie jest jego ciocią, tylko strukturą elementarnych cząstek.
Rodzice go kochają, nie chcą go wysłać do psychiatryka, on na nich mówi suka i pies.
Dlatego nie ma co się śmiać z tych ludzi, bo są po prostu chorzy i nic za to nie mogą, im się wydaje, że świat wygląda tak, jak im wmawia psychika
Nawet raz jak moja babcia do niego zadzwoniła, to on powiedział, że moja babcia nie jest jego ciocią, tylko strukturą elementarnych cząstek.
Rodzice go kochają, nie chcą go wysłać do psychiatryka, on na nich mówi suka i pies.
Dlatego nie ma co się śmiać z tych ludzi, bo są po prostu chorzy i nic za to nie mogą, im się wydaje, że świat wygląda tak, jak im wmawia psychika
@Radeg
Cool story bro!
Cool story bro!
barondaniello napisał/a:
Postawię piwo, bo nie każdy ma do siebie taki dystans, żeby wrzucić do internetu filmik ze swoim tatą.
Wybacz mi Ojcze
Ojebać go na łyso pomalować ryj na biało troche czerwonego no i jest Kratos
pewnie widział małpke:)
Od czasu spopularyzowania tego portalu sztucznych, przygłupich i wymuszonych komentarzy jest za_kurwa_dużo~!
Chłopina chory ,a brać internautów ma z niego pompe. Będziecie się smażyć w piekle!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów