18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Janus92 2010-09-03, 16:07
Nastrojowa muzyczka:
Zgłoś
TurboDymoMan 2010-09-03, 16:19
jaka to nutka?'

ps. nie wiedzialem, że the bum widzi duchy bokserów

dam piwo bo autorowi sie glupio zrobi jak 69 będize
Zgłoś
jedkerro 2010-09-03, 17:07
Pokazywał co mu zrobi żona jak wróci do domu.
Zgłoś
elbrewery 2010-09-03, 17:20
SUB ZERO przed detoksem:D
Zgłoś
Radeg 2010-09-03, 17:43 3
Mój wujek też ma schizofrenię. Ciągle uważa, że ścigają go kosmici, hitlerowcy, stalinowcy, boi się wypić wodę z kranu, bo uważa, że jak my pijemy, to jest czysta, a jak on wypije, to jest zatruta, bo oni patrzą, kiedy wlać trutkę, śpi z siekierą, jak ktoś da mu prezent, to on go rozwala w poszukiwaniu narzędzi szpiegowskich. Raz nago biegał po osiedlu, a w autobusie jak ktoś powiedział "lekarz", to go złapał za szyję, bo myślał, że to jakiś lekarz, a on jest uczulony na lekarzy (twierdzi, że wysłannicy jakichś tam złych). Kiedyś wybił szybę w oknie, raz prawie dom eksplodował, bo robił wybuchowe mieszanki w piwnicy, aż do niego antyterroryści przyjechali. Poza tym biega do lustra co jakiś czas i przegląda się mówiąc, że on to nie on, bo go podmienili.

Nawet raz jak moja babcia do niego zadzwoniła, to on powiedział, że moja babcia nie jest jego ciocią, tylko strukturą elementarnych cząstek.

Rodzice go kochają, nie chcą go wysłać do psychiatryka, on na nich mówi suka i pies.

Dlatego nie ma co się śmiać z tych ludzi, bo są po prostu chorzy i nic za to nie mogą, im się wydaje, że świat wygląda tak, jak im wmawia psychika
Zgłoś
p................o 2010-09-03, 17:52 3
@Radeg
Cool story bro!
Zgłoś
army 2010-09-03, 18:07
niczym Fight Club =D
Zgłoś
Lord of Suffering 2010-09-03, 18:47 1
barondaniello napisał/a:

Postawię piwo, bo nie każdy ma do siebie taki dystans, żeby wrzucić do internetu filmik ze swoim tatą.

Wybacz mi Ojcze

Zgłoś
s................r 2010-09-03, 18:48
Ojebać go na łyso pomalować ryj na biało troche czerwonego no i jest Kratos
Zgłoś
hawajski 2010-09-03, 19:12
pewnie widział małpke:)

zabić mnie mogą tylko raz...
Zgłoś
hanysoski 2010-09-03, 19:17
Takie banie to na kleju hhehehe

... lubisz to suko ...
Zgłoś
O................x 2010-09-03, 19:58
Cytat:

Filmik ok. Daje piwo przede wszystkim za spodenki, mam identyczne tylko ,że zielone no i moje są z kapturem.

Kolejny, który chce się dostać na mistrzów :/
Od czasu spopularyzowania tego portalu sztucznych, przygłupich i wymuszonych komentarzy jest za_kurwa_dużo~!
Zgłoś
smilee 2010-09-03, 20:35
1:50 zbiera zęby swojego przeciwnika.
Zgłoś
holszti 2010-09-03, 21:41
Chłopina chory ,a brać internautów ma z niego pompe. Będziecie się smażyć w piekle!
Zgłoś
kanarinho 2010-09-04, 0:05
dajcie mi numer jego dilera, też chce mieć takie fazy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów