Dziś, korek w okolicach Radomska na A1. Daleko nie szukał, ubogacił pas zieleni. Materiał własny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by to był biały gość to można by okazać współczucie: korek, sraczka, zero miejsca na sranie, przykre...
Ale srający to murzyn więc wielce prawdopodobne że dla niego nie ma nic nadzwyczajnego w wypróżnianiu się przy wszystkich.
Ale srający to murzyn więc wielce prawdopodobne że dla niego nie ma nic nadzwyczajnego w wypróżnianiu się przy wszystkich.
Jak srać mu się zachciało, to co miał zrobić?
korytarz życia poziom Polska...
nowynick napisał/a:
Po mojemu stoisz w przejebanym korku, gościa przycisnęło no i ni chuja nie ma opcji zjechać na stację, bo stoicie w miejscu od kilkudziesięciu minut. Ze sraczką nie ma żartów....
Zgadzam się w stu procentach, aczkolwiek tam dalej widać lasek. Strzeliłby kakę i nikt by się nie dowiedział
Dość, że czarny to jeszcze sra na pasie zieleni w drodze do Radomska, której mieszkam nieopodal... Shit.
Na bank bym go nie pstrykał, jakby ruszył te swoje hebanowe kończyny 5 metrów w prawo, w krzaki, ale na pasie zieleni... sorry. Tak że bierzcie przykład i srajcie gdzie popadnie. Pozdrawiam
nowynick napisał/a:
Po mojemu stoisz w przejebanym korku, gościa przycisnęło no i ni chuja nie ma opcji zjechać na stację, bo stoicie w miejscu od kilkudziesięciu minut. Ze sraczką nie ma żartów....
Kiedyś wracałem z delegacji z kierownikiem autostradą w Niemczech. Zjedliśmy rano śniadanie w hotelu i wyjechaliśmy w drogę. Pech chciał ze zachciało mu się srać, więc czekaliśmy na zjazd na stację albo parking. Pech chciał ze chciało mu się już mega mocno a 2km przed zjazdem była kolizja i stanęliśmy w korku. Wyobraźcie sobie że był już zdesperowany wyjść i się złamać przy barierkach, ale odblokowali ruch i odjechalismy. Ale 20m od stacji zatrzymał auto wysiadł i kazał mi zaparkować juz bo by nie doszedł xd
RadosnyRabarbar napisał/a:
Hujowe . Jak już robiłeś to mógłbyś postarać się o jakość
Dokladnie , mogl podejść bliżej
Ja miałem tak samo przycisnęło a korek ruszył zapierdzielałem z laczka 3 km do zjazdu za żonką
Miałem nadzieje, że chociaż tutaj nie uswiadcze takich gimbo wysrywow Sadistic staczasz się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów