Posiadam IPhone 5 i nie narzekam (rodzice mi go nie kupili). Zapiedala jak zły przy 1gb ramu. Wasze Andki zesrały, by się przy 1gb ramu i cieły jak emo.
Woda święcona nie działa.
@AlKubal
Posiadam IPhone 5 i nie narzekam (rodzice mi go nie kupili). Zapiedala jak zły przy 1gb ramu. Wasze Andki zesrały, by się przy 1gb ramu i cieły jak emo.
Mam koreańskiego Samsunga cegłę S4 Zoom z 1,5GB RAM i kupy ani rys na nim nie widać. Próżno próbujesz się dowartościować
Fakt, jest to drogi sprzęt, za drogi, i ostatnio wypuszczone modele (czy to iphony czy laptopy) są coraz gorsze. Brakuje Jobsa.
I nie, nie mam iphona, ale po przygodzie z androidem na 2 telefonach, z przyjemnością używam teraz mobilnego Windowsa.
Android to syf.
Widzieliście kiedyś księdza w czasie deszczu? Zastanawiające prawda?
Przypadek Nie sądze..
"Morda nie szklanka, lecz zęby nie grzyby..."Aha, to że wasz Android ma 18 rdzeni i 50gb ramu nie czyni w żadnym stopniu tego telefonu lepszym, Android to zwykłe gówno robione na pierdyliard urządzeń stąd tak chujowo działa
PosameYaya. Kup se highenda z androidem i nie pierdol. Używałeś najtańszych androidów to teraz beczysz, że to gówno. Ja z kolei nie trawię iOS. Do szybkości i responsywności nie mogę się doczepić to do wyglądu i personalizacji czegokolwiek jak najbardziej.
Nie kupie "se" w życiu Androida, miałem SGS3 w czasach kiedy wyszedł dopiero na rynek i po kilku miesiącach użytkowania zaczął mulić jak jakiś pseudo-smartfon z biedronki.
Miałem też kilka generacji Xperi Z i było bardzo podobnie
Mam S5 i dalej śmiga jak burza mimo blisko dwóch lat na rynku.
A ja mam 4 letniego iPhona 4s który dalej jest wspierany i aktualizowany w dodatku do płynności działania systemu nie mogę się przyczepić, później przyszedł czas na 5s który nadal działa jak po pierwszym włączeniu, a teraz przymierzam się do kupna 6s. Ah no i oczywiście zapracowałem sobie na to wszystko sam (to tak w razie chęci przypierdolenia się do byle czego byleby się tylko przypierdolić).
Nosz kurwa żeby sobie launchera na swój wygodny nie można było zmienić?To taki system dla upośledzonych.
Najlepiej nasrać widżetami na 20 kolejnych pulpitów na każdym mieć osobną tapetę i cukierkowe ikonki jak jakaś 13latka.
Poza tym sam sobie odpowiedziałeś dlaczego Android to gówno, ten sam jest na telefon za 200zł jak i na ten za 2000zł różni się tylko nakładką na launcher od producenta + ewentualne pre-instalowane zamulające gówno od operatora. Nie mówię, że te telefony są złe, ale też gdyby producenci sami opracowali jakiś system to i urządzenia działałyby jak należy.
Najlepiej nasrać widżetami na 20 kolejnych pulpitów na każdym mieć osobną tapetę i cukierkowe ikonki jak jakaś 13latka.
Napisałem o launcherze, który jest najzwyczajniej niewygodny na iOS. S3 też mam i nigdy mi nie zamulił. Nie wiem co ty z tymi telefonami wyprawiasz. Xperie Z też miałem, ale to za delikatne dla mnie, zmuł też nie było. Wyczuwam fanboizm, wszystko co nie Apple to be.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów