Gościu mieli w tym mikserze pełno rzeczy, ale i iphonem jakoś najbardziej mi się podoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z nokią 3310 brak szans
I love my new baby, but will it blend?
Dział "było" to za mało, gdzie wy taką starą spuściznę internetu znajdujecie...
Dupa faken kwas, nagle z iphona został węgiel i antenka... dobrze że przemieliło tego na pojedyńcze atomy /
W końcu wiem jak zdjąć z niego obudowę! Dzięki!
Zastanawialiście się kiedyś jak bd wyglądać zmielony iPhone 3G, Justin Bieber ( niestety nie prawdziwy) i inne plugastwa? Facet z tych filmików chyba nie ma co robić z pieniędzmi i postanowił to sprawdzić...
Nie jestem tradycjonalistą dlatego nie wrzucę reszty w komentarzach tylko podam link do kanału na yt, gdzie jest tego o wiele więcej.
youtube.com/user/Blendtec/videos?sort=dd&flow=grid&view=0&page=1
Jeżeli było to tagował to jakiś cymbał
Nie jestem tradycjonalistą dlatego nie wrzucę reszty w komentarzach tylko podam link do kanału na yt, gdzie jest tego o wiele więcej.
youtube.com/user/Blendtec/videos?sort=dd&flow=grid&view=0&page=1
Jeżeli było to tagował to jakiś cymbał
z czego co pamiętam typ jest właścicielem firmy która robi te blendery, hasło produktu to "will blend everything" a to jest jego niekończąca się kampania reklamowa
Koleś jest niezłym trollem, kiedyś od razu po premierze GTA IV zmielił jeden z egzemplarzy właśnie swoim blenderem.
który wytrzyma dłużej ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów