przed meczem z Włochami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ruskie pytki co robią? płaczą
1:04 -> do końca
James?
James?
tylko że na meczu ligowym psiarnia za takie wytykanie palcami by z gazem wleciała .
Stand Up for The Boys In Green!
filmik nagrany jak jechałem na mecz w Gdańsku w SKM pełnej Irlandczyków i Hiszpanów. Wrzuciłbym też coś ze stadionu, ale UEFA się przypierdala i z żydtuby już mi usunęli :<
filmik nagrany jak jechałem na mecz w Gdańsku w SKM pełnej Irlandczyków i Hiszpanów. Wrzuciłbym też coś ze stadionu, ale UEFA się przypierdala i z żydtuby już mi usunęli :<
żeby było jeszcze piękniej na wideo rozpoznaje tego kolesia co się utopił. albo ktoś bardzo podobny....
Ale pozytywni goście
"Nie przyjeżdżajcie do Polski bo wyjedziecie w czarnych, foliowych workach" mówili.
Ta.
Chyba z zapicia i od dobrej zabawy.
Ta.
Chyba z zapicia i od dobrej zabawy.
Aż się ciepło na sercu robi widząc kibiców krzyczących "we love you" do policji... Kibicowałbym Irlandii gdyby nie odpadli... Nawet wcześniej niż nasi
szkoda, że odpadli, teraz rzadko można oglądać taki widok prawdziwego kibica
Robster napisał/a:
Znajomi studiują w miastach gdzie były mecze i twierdzą, że Irlandczycy i Hiszpanie wyróżniają się z tłumu. Są niesamowicie sympatyczni i zarażają "dobrą zabawą" wszystkich w około. My też się potrafimy dobrze bawić, ale raczej we własnym gronie i słabo nam idzie przenoszenie tego na obcych. No i ten nasz dystans do nieznajomych, tak trochę z powodu kompleksów, a trochę z przyzwyczajenia do Polskich realiów.
Ogólnie zachód potrafi się zajebiście bawić, ale to kwestia realiów. W Polsce bieda, więc dzieciaki siedzą na blokowiskach i myślą kogo by tu okraść / co sprzedać / skąd wyczarować kasę (w tym czasie rodzi się zawiść i inne niedobre cechy). W tym też czasie niemcy czy inne narodowości zajebiście się bawią, bo kasy nie brakuje i jest spoko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów