Ps. miniaturka filmiku z dupy
Ps. miniaturka filmiku z dupy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co oni tam sie spinają między sobą???
Najprościej można to wytłumaczyć w ten sposób: Palestyńczycy walczą o ludzką przestrzeń do życia, a Żydzi walczą o... kasę. W XII wieku wypędzono Żydów z Francji, osiedlili się przede wszystkim w Polsce. Powód wypędzenia? Ten sam, kasa, której żądni byli Żydzi
To raczej były satelity mordo. Nie wierze że te rakiety mogły by zalecieć na taki dystans, to nie możliwe. Dodam natomiast, że wczoraj siedząc w godzinach 23/24 wypatrzyliśmy ze znajomymi na niebie sporo spadających gwiazd, poruszające się satelity, i parę jeszcze ciekawych obiektów, które ciężko było nam zidentyfikować.
Mam nadzieje że rozwiałem wątpliwości.
Czad, system pierwsza klasa i na dodatek względnie tani. Ciapatki strzelają setki rakiet, a (prawie) nic nie dolatuje do celu. Nie sądziłem że system da radę przy takich ilościach rakiet, a tu proszę.
Czy taki tani to nie jestem pewien, jedna rakieta żymian do przechwycenia kosztuje 300tys $ a te co strzelają nimi muzumanie myślę iż jest jakoś ze 100x tańsza przynajmniej
To raczej były satelity mordo. Nie wierze że te rakiety mogły by zalecieć na taki dystans, to nie możliwe. Dodam natomiast, że wczoraj siedząc w godzinach 23/24 wypatrzyliśmy ze znajomymi na niebie sporo spadających gwiazd, poruszające się satelity, i parę jeszcze ciekawych obiektów, które ciężko było nam zidentyfikować.
Mam nadzieje że rozwiałem wątpliwości.
Satelity które widziałeś na niebie w tym przedziale godzin to były satelity Starlink od Elona Muska prosze sobie poczytać.
No. Wszystkich to na pewno nie przechwycą
Najlepsze video jakie widziałem od dawien dawna, i te wszystkie światełka lecą do Izraela jak miło
No. Wszystkich to na pewno nie przechwycą
ładna kanonada, jak pisano chyba 150, ale
okupańce pewnie się zrewanżują odpowiednio,
jak niemcy za przechowywanie, uratowanie żyda..... POLAKOM
Gówno prawda, jesteś dyletantem. Porównaj prędkość przelotową komercyjnych samolotów (które mają obowiązek posiadania stałego światła białego w dolnych partiach poszycia kadłuba) z tym co widzisz w biały dzień. Satelity są widoczne tylko w momencie, w którym panele fotowoltaiczne ustawią się symetrycznie dla oka i Słońca/Księżyca (to jest rzadkie zjawisko, nawet dla obserwatora, który sporadycznie obserwuje niebo nocą). Gdybyś nie miał wprowadzać kolegi w błąd, wiedziałbyś, że satelit jest w kurwę - inaczej miałbyś całe niebo usrane tymi swoimi jednostajnymi ruchami.satelity na bezchmurnym niebie widać jak przelatują. Takie słabo świecące gwiazdy poruszające się jednostajnym ruchem z dość dużą prędkością (nie da się pomylić z niczym innym).
#niewiemalesiewypowiem
Bez kitu !! ja pierdole ja to dziś na niebie widziałem tak o 22.40 leciał taki żąd tych pocisków
co się stało że tak daleko to doleciało nad Polskę aż
kuria nie wierzę może jutro w TV powiedzą o tym
Wczoraj dokladnie o godzinie o ktorej napisales byl tzw deszcz meteorow. Kuzynka jest w temacie astro i mowila popoludniu, ze to sie odbedzie:) powiedziala jeszcze "patrz na niedzwiedzice" - sprawdz sobie, jak wczoraj nie spales Dudziaczku. Btw takie rakiety nie maja wysokiego pulapu, poza tym dalej niz 100km i tak bys tych ich nie zobaczyl.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów