Mało sadystycznie ale z klasą:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Za Ironów leci piwko! Narzekacie, że nie to, nie tamto... Nie pasuje- nie oglądajcie, nie słuchajcie- jednym słowem wypier****jcie. Dziękuję za uwagę.
@Apocrize
/Ajernów bijacz.
/Ajernów bijacz.
Żeby jeszcze gołe były.
masaq napisał/a:
jestem pewny, że w innej branży miałyby zdecydowanie więcej "fanów" ;]
tylko że nie wszystkie są jak twoja matka pierdolony lamusie
Nameless napisał/a:
Ruchable, ale nic poza tym. Sztuczne, chujowo się ruszają, bez polotu. Jak ktoś napisał wyżej - nie ta branża
ja pierdole weż człowieku wróć skąd żeś wylazł czy to była remiza czy ławeczka pod sklepem,co ona ma dupą kręcić grając kawałek ironów ? debile, debile wszędzie
macie tu klasyke
opusative napisał/a:
ja pierdole weż człowieku wróć skąd żeś wylazł czy to była remiza czy ławeczka pod sklepem,co ona ma dupą kręcić grając kawałek ironów ? debile, debile wszędzie
Zluzuj portki Nie podoba mi się, bo robią to sztucznie i tyle. Nie mówię, że powinny odjebać jakąś choreografię, a tym bardziej disko. Nic nie pisałem o kręceniu dupą, sam sobie to z dupy wyciągnąłeś, pajacu.
Nie podoba mi się i tyle, na chuj temat drążyć. To, że mi się nie podoba nie znaczy, że możesz mi jechać od debili albo buraczków z ławeczki...
Otrząśnij się człowieku
maXikinght napisał/a:
tylko że nie wszystkie są jak twoja matka pierdolony lamusie
jesteś takim idiotą, że dalszy komentarz jest zbędny
Eddie się w grobie przewraca... Chociaż takimi sukami nikt nie pogardzi Nawet Eddie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów