Zajebisty montaż muzyki Iron Maiden i filmu Szeregowiec Ryan
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaki tam iron mejden, SKRILEX!
Raynor napisał/a:
No to, korzystając z okazji, wrzucę 2 filmiki z Ironsami, własnej produkcji:
Czas apokalipsy:
Nie no. Do czasu apokalipsy tylko The Doors jak w orginale. Nie ma przerabiania bo to świętokradztwo
A jeśli już muzyka i film wojenny to również najlepszy jest oryginał
I jeśli ktoś jest na tyle oświecony że zna tytuł filmu z 'One" to byłbym wdzięczny bo szukałem i nie znalazłem
I powiedzcie mi jak ja, kurwa, mam nie stawiać piw?! Dzięki, poprawiliście mi humor na wieczór
Cytat:
Nie no. Do czasu apokalipsy tylko The Doors jak w orginale. Nie ma przerabiania bo to świętokradztwo
Nie w tym wypadku - "Edge of Darkness" jest inspirowane filmem, z użyciem oryginalnych cytatów z filmu. To raczej film został dobrany pod piosenkę nie na odwrót.
A film z twojego teledysku to "Johnny poszedł na wojnę" z roku 1971.
Zajebisty kawałek i zajebisty film.
blobo napisał/a:
Jaki tam iron mejden, SKRILEX!
Za 5 lat kiedy ta niby muzyka historią będzie zapodam sobie w moim BD Jakiś live IRONSÓW i przy piwku będę się delektował tą wspaniałą muzyką
Piwo za Iron Maiden...film i ta przeróbka czy też montaż mnie jebią...
Muzyka i wojna? Nie może zabraknąć Soldier Side:
czy Bad Company:
No i poza konkursem, ale jak najbardziej na temat, moim zdaniem warto posłuchać i obejrzeć:
czy Bad Company:
No i poza konkursem, ale jak najbardziej na temat, moim zdaniem warto posłuchać i obejrzeć:
necrocośtam FIlm z One to Johnny Got His Gun nagrany na podstawie książki Daltona Trumbo
Johnny idzie na wojne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów