fajny taki , ciekawe czy może latać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, to jest zajebiste.
oskiboski napisał/a:
Zajefajny prezent urodzinowy!
Za to pierwsze słowo powinien być dożywotni ban.
donald207 napisał/a:
A my mieliśmy tekturowe maski zorro w przedszkolu na bal przebierańców..
ja miałem kaczora donalda
Ano fajny taki ^^
Może laska z brodą skonstruuje taki
Earth napisał/a:
Zajebista płynność działania, szkoda, że taki bajer kosztuje pewnie parę kafli.
Przeciwnie, dla chcącego koszt zamknąłby się w 5 stówach spokojnie. Jeśli by Cię to interesowało polecam obczejenie forów zajmujących się replikami. Szablony do kostiumu łatwo znaleźć. Gościu na filmie (Anthony Lee, przy okazji niezły gnojek i oszust;) ) robi te kostiumy z... koszy na śmieci i pianki. Co zaś się tyczy sterowania to najprostszą metodą jest zainstalowanie przycisków w rękawicy/ach.
@up szkoda tylko,że do zbudowania takiej repliki potrzeba czasu,praktyki i dużo zapału. Nie jest to rzecz po prostu do jednorazowego złożenia i zabawy bez konieczności uprzedniego rozwoju w "temacie",a wielka szkoda,bo każdy by chciał,a nie każdy ma czas i długookresowy zapał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów