📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Polecam słownik języka polskiego- geneza=powstanie.Czyli masło maślane;-)
Zbyt wielki zapał do pracy
akcja ratownicza pełna profeska
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
tak to jest jak się mieszka w kraju gdzie bhp to nazwa zupki a przepisów nie ma żadnych.
@up No i chuj, jeden czlowiek zginie raz na rok, a na drogach giną tysiące i co? Natomiast ile pieniędzy i czasu się oszczędza przez własnie taki brak zasad, utrudniający przedsiębiorcom działanie na rynku, tego nie zliczysz. To wszystko idzie na korzyść całego społeczeństwa, bo gospodarka to zespół naczyń połączonych, i łopatologicznie, jesli produkcja w tej hucie kosztuje mniej, to potem Ty na rynku masz tańsze produkty, a siła nabywcza Twojej wypłaty się zwiększa. Jesli natomiast hipotetyczne przedsiębiorstwo, będzie wyjątkowo źle traktowało swoich pracowników, to Ci dobrzy pójdą do innych zakładów, a ten zbankrutuje, albo zapełni się ludzkim śmieciem bez perspektyw, który u nas siedzi na zasiłkach, chleje wódę od rana i żyje na Twój koszt.
mesjans napisał/a:
Zakład hutniczy i zero systemów gaszenia, hydrantu, gaśnicy lub chociaż koca gaśniczego pod ręką.
Te wszystkie rzeczy są droższe od pracownika (bo akcja zapewne w chinach)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów