W 1:35 warto pogłośnić, a od 1:51 już wiemy dlaczego
Zjazd na A4 z Katowic do Wrocławia. Ku przestrodze.
Baba idiotka, ale gość z tymi manewrami na zjeździe to lekko przesadził. Do tego kilka razy wyprzedzanie z prawej strony - wiem, że można na takiej drodze, ale ja unikam bo ludzie często nie patrzą tylko wrzucają kierunek i od razu skręcają. Już nie raz miałem taką sytuację, że samochód zmienia pas bezpośrednio przed moim nosem.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim@Piesgrzybiarz, to powiedz mi gdzie są autostrady? Co? Bawi mnie mówienie przez Januszy, że w Polsce autostrad nie ma. Pół europy przejechałem samochodem i autostrady w Polsce są takie same, a nawet lepsze niż za granicą. Jedyny minus, że są drogie i bez winiet.