📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mieli do wyboru, albo sie spinać i ganiać debila, albo sie wyluzować popatrzeć jak sie kretyn puszy a za jakiś czas i tak będą go skrobać z jakiegoś drzewa Kocham motory ale przez takich debili ocenia się nas jako bezmózgich dawców ;/
Jestem ciekaw ilu z Was miało nieprzyjemności z powodu policji. I nie mam tu na myśli mandatu za jazdę 75 w zabudowanym, ani za browar w parku. Może jak pożyje jeszcze trochę to dopiero policja zajdzie mi za skórę, na razie mają chyba wg. mnie taryfę ulgową, ba nawet mnie jeszcze nie pobili na dołku do nieprzytomności. Może jestem tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę, że policja karze za byle co i pozwala normalnie żyć, albo po prostu nie szukam usprawiedliwienia za głupie, nie odpowiedzialne i przede wszystkim karalne zachowanie u osób trzecich.
Odnośnie filmiku: skoro zebrało się tam tyle osób to racjonalnym było, aby ktoś zadbał o porządek. Nikomu krzywdy nie robią, nawet nie przeszkadzają w pajacowaniu na motorze, także piwo dla niebieskich.
Odnośnie filmiku: skoro zebrało się tam tyle osób to racjonalnym było, aby ktoś zadbał o porządek. Nikomu krzywdy nie robią, nawet nie przeszkadzają w pajacowaniu na motorze, także piwo dla niebieskich.
Spokojnie oni już zapamiętali numery tablicy rejestracyjnej, dojebią mu kiedyś w swoim czasie.
siedzą sobie w aucie i mają wyjebane i myślą sobie jaki to kurwa musi byc idiota.. potem wzywają przez radio specjalny oddział pościgowy (motor bądź szybkie auto) i ten kozaczek ma pozamiatane bo w ucieczce i w tych wieśniackich jeansach nie ma szans.. co najwyzej może się zabić o drzewo.. a tak kozaczyć do Opla Astry 1.4 to każdy ułom może..
Velture napisał/a:
Tagi: Bułgaria Rosja
Kurwa mać.....
Wiedziałem ,że jakiś pojeb się do tego wkońcu przyczepi!
Tak kolego.. Filmik znaleziony na youtube gdzie w komentach jedni mówią ,że to sie zdarzylo w Rosji a drudzy ,że w Bułgarii..
Na pewno Bułgaria, wystarczy spojrzeć na tablice - po pierwsze i najbardziej rzucające się w oczy - ruscy nie mają ani niebieskiego paska ani takiej "czcionki" na kod, a po drugie - wyraźnie widać flagę Bułgarii i "BL"
szwajceneger napisał/a:
Na pewno Bułgaria, wystarczy spojrzeć na tablice - po pierwsze i najbardziej rzucające się w oczy - ruscy nie mają ani niebieskiego paska ani takiej "czcionki" na kod, a po drugie - wyraźnie widać flagę Bułgarii i "BL"
No tak! Nie ma to jak być ślepym!
Chcieli mieć lepszy widok kierowca nawet palił papierosa więc do pościgu się nie zabierał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów