Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Irytujący dźwięk
Xeardo • 2014-01-27, 1:34
Mogłem przeboleć wszystko - irytujące komentarze , coraz gorsze tematy na głównej ale tego nowego irytującego dźwięku przy dawaniu piwa nie wytrzymam !

Nie wiem jak wy ale ja rezygnuje z tego serwisu ! Żegnajcie !
Zgłoś
tigram 2014-01-27, 19:25
Dlatego ja nie daje piw od momentu kiedy musiałem założyć drugie konto ponieważ admini mieli w dupie moje maile w sprawie hasła i dlatego musiałem założyć drugie ze względu na filmy drogich Sadistikow.
Zgłoś
~Angel 2014-01-27, 19:33 4
wasza_mama napisał/a:

Pierwszy raz widzę ponad 3000 piw :|

Mamo to jeszcze mało widziałaś sadistic.pl/fisting-vt246132.htm

tigram,

do kogo zwracałeś się w te sprawie - odpisz na PW
Zgłoś
Chrumczoł 2014-01-27, 20:03
Ty sprytna bestio
Zgłoś
rockface123 2014-01-27, 20:20
rzeczywiście wkurwiające, najbardziej wkurwia mnie mój odgłos jak ktoś stawia piwo cygan zaczyna grać na akordeonie... to takie irytujące..

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
D_DIESEL 2014-01-27, 22:59 1
Przynajmniej szybko policzymy ilu idiotów mamy na forum.
Zgłoś
colboy20 2014-01-28, 0:23
geniusz zua
Zgłoś
t................t 2014-01-28, 0:26
Ten dźwięk (jeśliby istniał), to powinien brzmieć coś jak piaski pustyni na wietrze.
Bonguś .
Zgłoś
Szycha929 2014-01-28, 0:28 1
4714 ma temat wiosna

i tym sposobem użytkownicy sadistic pokazali że są takimi tępakami że wierzą w wszystko co się napisze. Widać oglądanie TVNu i kochanie PIS & PO wychodzi bokiem

nie wierzę
rodzi się legenda jeszcze chwila i pęknie 5000 piw pod tym tematem
Zgłoś
p................s 2014-01-28, 13:32
pij do dna luju
Zgłoś
kroplowa 2014-01-28, 18:43 1
~Angel napisał/a:

Mamo to jeszcze mało widziałaś sadistic.pl/fisting-vt246132.htm

O KURWA :O Master troll. TO jest lepsze od akcji z pedofilem ;D HA HAH
Zgłoś
Adder 2014-01-28, 18:49 3
Tylu piw na raz jeszcze nie widziałem, a tego linku od Angel... wolał bym nie zobaczyć nigdy
Zgłoś
ArioN 2014-01-29, 22:28
Gdzieś to już widziałem
Zgłoś
CzouwiegWonsz 2014-02-01, 19:17
kuffa a ja miałem wyłączone głośniki
Zgłoś
stoprocentsok 2014-03-01, 23:38
No chędożony jest w top jeden ;p Lekcje robienia ludzi w chuja to Ci chyba jakiś rudy lisek chytrusek dawał
Zgłoś
rakoczy 2014-05-05, 15:03
A ja się dałem nabrać i spojrzałem w oczy cygance, była młoda i szczupła, ale jak tylko się uśmiechnęła i zobaczyłem jej czarne zęby pokryte złotem, zrozumiałem, że mój portfel zniknął jeszcze na przedmieściach tej dzielnicy.

mam trzy latka, trzy i pół, głową sięgam ponad stół...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów