18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Iście sadystyczny filmik
Janusz~ • 2011-04-25, 12:45
Tak jest skuhwysyny! Wstawiam tutaj iście sadystyczny filmik, bo zaraz gimborandomy będą dokładnie takim go nazywać , gdyż jak go oglądam to (mimo jego głupoty) morda sama mi się uśmiecha. Nie jest może pierwszej młodości, więc jeśli był, to nauczcie się wreszcie stosować tagi.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janusz~ 2011-04-25, 22:24
Lares86 napisał/a:

@Justin Bieber

Jusz nie raz mi podpadłeś, i teraz mogę powiedzieć na 100% że to ty zasrałeś i dalej zasrawasz sadistica takim gównem. Co z pokamonami już skończyłeś? Człowieku ogarnij się, bo niszczysz ten portal.

Poproszę 3 pkt. Gdyż nie mogę znieść typa i jego wstawek

Wypierdalaj!!!

Sam nie wiem co stoi u Ciebie na niższym poziomie. Twoja gramatyka, Twój ograniczony umysł, czy Twoja kultura.
Zgłoś
veno 2011-04-25, 22:25
z poker facem wytrwałem do Jeżyka na fotelu
Zgłoś
H................0 2011-04-25, 22:27 1
Wytłumaczę teraz wszystkim sceptykom dlaczego ten filmik tutaj pasuje. Otóż pasuje dlatego, że wszystko co na nim jest trudno nie uznać za absurdalne... Jakieś gryzonie, kiczowate dekoracje , dziwna, infantylna muzyka i jeszcze te szwabskie jęki w tle.... Siłą tego filmiku jest jego oryginalność - mamy tutaj dziesiątki kawałów o Żydach, Japonii, kobietach z kutasami a od teraz ''słitaśną'' reklamę telefonów (?) od naszych zaodrzańskich sąsiadów.
Zgłoś
Matizz 2011-04-25, 23:00
Dałem piwo tylko za to, że to reklama mojego telefonu, filmik chujowy.
Zgłoś
Janusz~ 2011-04-25, 23:14
Matizz, wybrałeś złe miejsce na żalenie się.
Zgłoś
pancerek 2011-04-25, 23:21
Nic nie jest w stanie usprawiedliwić wstawienia tak chujowego filmiku na Sadistica.
Zgłoś
npsl 2011-04-26, 0:10 1

btw. filmik jest przeCUTEaśny!
Zgłoś
Ciesin 2011-04-26, 0:50
Dzięki człowieku! Poprawiłeś mi humor na cały dzień.
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-26, 1:09
"mamy tutaj dziesiątki kawałów o Żydach, Japonii, kobietach z kutasami a od teraz ''słitaśną'' reklamę telefonów (?) od naszych zaodrzańskich sąsiadów. "

Stary, problem w tym, że tego słodkiego gówna coraz więcej na tym portalu, a coraz mniej czarnego humoru
Zgłoś
Wedel 2011-04-26, 2:20
UWAGA! TERAZ LECI OKLEPANY TEKST!
To powinno lecieć na harda, tutaj jak widać ludzie mają na to za słabe nerwy...

Cytat:

Stary, problem w tym, że tego słodkiego gówna coraz więcej na tym portalu, a coraz mniej czarnego humoru

Wydaje mi się, że ten filmik jest właśnie aluzją do tego co się dzieje na sadolu.
Zgłoś
Taboretto 2011-04-26, 3:45
Chyba już nie zjem tego sernika bo od nadmiaru słodyczy w tym filmiku mam już cukrzycę ;/
Zgłoś
SLISKI_JOHNNY 2011-04-26, 9:28
Bardziej ryje dekiel niż grzybki
Zgłoś
mati_and1 2011-04-26, 17:18
Skończcie ćpać albo bierzcie połowę, wyjdzie wam to na zdrowie
Zgłoś
TurboDymoMan 2011-04-26, 19:08
to powinien być oficialny filmik sadola ^^
Zgłoś
El Supremo 2011-04-26, 22:02
Po mojemu, to ten filmik wybitnie nie pasuje do założeń strony i właśnie to jest w nim sadystyczne :p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem