18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Iście sadystyczny filmik
Janusz~ • 2011-04-25, 12:45
Tak jest skuhwysyny! Wstawiam tutaj iście sadystyczny filmik, bo zaraz gimborandomy będą dokładnie takim go nazywać , gdyż jak go oglądam to (mimo jego głupoty) morda sama mi się uśmiecha. Nie jest może pierwszej młodości, więc jeśli był, to nauczcie się wreszcie stosować tagi.

Zgłoś
Janusz~ 2011-04-25, 22:24
Lares86 napisał/a:

@Justin Bieber

Jusz nie raz mi podpadłeś, i teraz mogę powiedzieć na 100% że to ty zasrałeś i dalej zasrawasz sadistica takim gównem. Co z pokamonami już skończyłeś? Człowieku ogarnij się, bo niszczysz ten portal.

Poproszę 3 pkt. Gdyż nie mogę znieść typa i jego wstawek

Wypierdalaj!!!

Sam nie wiem co stoi u Ciebie na niższym poziomie. Twoja gramatyka, Twój ograniczony umysł, czy Twoja kultura.
Zgłoś
veno 2011-04-25, 22:25
z poker facem wytrwałem do Jeżyka na fotelu
Zgłoś
H................0 2011-04-25, 22:27 1
Wytłumaczę teraz wszystkim sceptykom dlaczego ten filmik tutaj pasuje. Otóż pasuje dlatego, że wszystko co na nim jest trudno nie uznać za absurdalne... Jakieś gryzonie, kiczowate dekoracje , dziwna, infantylna muzyka i jeszcze te szwabskie jęki w tle.... Siłą tego filmiku jest jego oryginalność - mamy tutaj dziesiątki kawałów o Żydach, Japonii, kobietach z kutasami a od teraz ''słitaśną'' reklamę telefonów (?) od naszych zaodrzańskich sąsiadów.
Zgłoś
Matizz 2011-04-25, 23:00
Dałem piwo tylko za to, że to reklama mojego telefonu, filmik chujowy.
Zgłoś
Janusz~ 2011-04-25, 23:14
Matizz, wybrałeś złe miejsce na żalenie się.
Zgłoś
pancerek 2011-04-25, 23:21
Nic nie jest w stanie usprawiedliwić wstawienia tak chujowego filmiku na Sadistica.
Zgłoś
npsl 2011-04-26, 0:10 1

btw. filmik jest przeCUTEaśny!
Zgłoś
Ciesin 2011-04-26, 0:50
Dzięki człowieku! Poprawiłeś mi humor na cały dzień.
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-26, 1:09
"mamy tutaj dziesiątki kawałów o Żydach, Japonii, kobietach z kutasami a od teraz ''słitaśną'' reklamę telefonów (?) od naszych zaodrzańskich sąsiadów. "

Stary, problem w tym, że tego słodkiego gówna coraz więcej na tym portalu, a coraz mniej czarnego humoru
Zgłoś
Wedel 2011-04-26, 2:20
UWAGA! TERAZ LECI OKLEPANY TEKST!
To powinno lecieć na harda, tutaj jak widać ludzie mają na to za słabe nerwy...

Cytat:

Stary, problem w tym, że tego słodkiego gówna coraz więcej na tym portalu, a coraz mniej czarnego humoru

Wydaje mi się, że ten filmik jest właśnie aluzją do tego co się dzieje na sadolu.
Zgłoś
Taboretto 2011-04-26, 3:45
Chyba już nie zjem tego sernika bo od nadmiaru słodyczy w tym filmiku mam już cukrzycę ;/
Zgłoś
SLISKI_JOHNNY 2011-04-26, 9:28
Bardziej ryje dekiel niż grzybki

Jeśli ktoś pokazał Ci faka to upier*ol mu rękę i pokaż mu faka jego własnym palcem!
Zgłoś
mati_and1 2011-04-26, 17:18
Skończcie ćpać albo bierzcie połowę, wyjdzie wam to na zdrowie

Zgłoś
TurboDymoMan 2011-04-26, 19:08
to powinien być oficialny filmik sadola ^^
Zgłoś
El Supremo 2011-04-26, 22:02
Po mojemu, to ten filmik wybitnie nie pasuje do założeń strony i właśnie to jest w nim sadystyczne :p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów