📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rocco007 napisał/a:
jaka piszcząca cipa z tego kolezki z ISIS
Przecież oni wszyscy są pizdami. Wystarczy zobaczyć filmy, gdzie ci "twardziele" są złapani jako jeńcy albo grozi im pewna śmierć. Tak szlochają, płaczą i błagają o litość, że aż miło się robi na sercu
Przykłady:
1 - sadistic.pl/isis-placzace-vt356022.htm
2 - sadistic.pl/placz-kozaka-z-isis-vt389581.htm
nowynick napisał/a:
najbardziej pedalskie allach akbar jakie słyszałem
Oglądam ze znudzeniem sadola aż trafiam na ten filmik, taki sobie, dopóki nie przeczytałem twojego komentarza. Teraz lezę i kwiczę jak można dać ci pedryliard piwek?
Tu nie chodzi za bardzo o odległość, tylko o maksymalną prędkość dla pocisku z przewodowym systemem naprowadzania. Ich zasięg skuteczny to od 2000 do ok. 4000 metrów, a prędkość nie przekracza 320 m/s., co można uśrednić, że przy strzale na 3000 m pocisk może lecieć i 10 sekund. Większa prędkość może powodować ryzyko zerwania przewodów i utraty kontroli nad pociskiem.
RoBoTRoN napisał/a:
Tu nie chodzi za bardzo o odległość, tylko o maksymalną prędkość dla pocisku z przewodowym systemem naprowadzania. Ich zasięg skuteczny to od 2000 do ok. 4000 metrów, a prędkość nie przekracza 320 m/s., co można uśrednić, że przy strzale na 3000 m pocisk może lecieć i 10 sekund. Większa prędkość może powodować ryzyko zerwania przewodów i utraty kontroli nad pociskiem.
Widzę, że kompletnie się nie znasz, więc nie pisz już nic więcej w tym temacie bo tylko się kompromitujesz...
Brazylijski FOG-MPM (Fiber Optics Guided Multiple Purpose Missile) pocisk o długości 1.5 metra i 18 centymetrowej średnicy, wadze 33 kg (masa ładunku wybuchowego 24 kg) ma zasięg od 10 km do 20 km w zależności od wersji. Prędkość 150–200 m/s przy wysokości lotu do 200m. Wydrążona głowica z ładunkiem wybuchowym może penetrować pancerz z jednolitej stali walcowanej o grubości do 1m(!)
Poniższe dane są dla Rosyjskiego pocisku Shershen:
Czas lotu pocisku na maksymalny dystans: 24 s. (dla pocisków РК-2 i Б-2М)
Maksymalny zasięg:
- do celu ruchomego: 5,000 m.
- do celu stacjonarnego 5,500 m.
- dla pocisku Shershen Р-2В e 7,500 m.
A to tylko dwa przykładowe pociski...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów