Stare, więc całkiem możliwe, że było. Jeśli tak, to usunąć.
Stare, więc całkiem możliwe, że było. Jeśli tak, to usunąć.
Ja pierdole, jebać wszystkich fanatyków
przeginacie już z tą nienawiścią. Zabić, spalić, krucjata, sami jesteście jak ta część arabów których nazywamy brudasami, powinni tych generalizujących i propagujących przemoc zamknąć razem z odpowiednikami wśród wyznawców islamu, powybijajcie się kretyni!
Ciapaty detected!
Piedolicie i to strasznie Panowie wszyscy, zhejtujcie mnie jak chcecie, ale widzę, że większa część ludzi którzy tu się wypowiadają to cymbały. Widzicie tu dokładnie to samo( tylko na dużo mniejszą skalę) to co sami robiliście tamtym krajom. Ludzie mieli swoją kulture , i wpie**oliliście im się tam w średniowieczu, jak i później ze swoimi wierzeniami. Teraz TVP pokaże 'wstrząsający' dla tępaków komentarz kilku wydarzeń i wielkie oburzenie wśród Polaczków, znów Polaki katolaki biedne, wszyscy chcą ich zabić.
Ja pie**ole, j***ć wszystkich fanatyków
napisałem odpowiedź do tego steku bzdur, ale moderacja pod protekstem "mowy nienawiści" usunęła ją
więc jeszcze raz:
to ciapaci najechali ziemię swiętą, dlatego ruszyły krucjaty
to ciapaci najechali hiszpanie i i atakowali panstwo karola wielkiego i dlatego miala miejsce REkonkwista, czyli ponowne odzyskanie czegoś co wczesniej bylo nasze
to ciapaci atakowali nasz kraj od poludnia, dlatego do dzis w krakowie gra sie hejnal
to ciapaci niecale 400 lat temu "zawedrowali" aż do wiednia
to kadafi i arafat mowili ze teraz to macice islamskich kobiet zdobeda europę
to ciapaci groza smiercią kazdemu kto powie ze islam to religia przemocy
to ciapaci zabronili ustawienia choinki na jednym z osiedli w danii w ostatanie swieta
Jeśli ciapate nie chcą nas u siebie w krajach to na chuj pchają tam wojska niech zabierają wojska wypierdalają z tych kraji i ciapatych deportować tam skąd przybyli i niech się pozabijają... A po ropę amerykanie przyjdą jak ciapaci się powysadzają w imię boga który chce ich śmierci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów