18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Smutna rzeczywistość. Islamiści mordują, a Europa i reszta świata siedzi cicho...

Stare, więc całkiem możliwe, że było. Jeśli tak, to usunąć.
Zgłoś
Dezeus 2013-03-10, 13:31 1
Jebane muslimy dziś przeczytałem że w Norwegowie za 30 lat będą mniejszością w swoim kraju, a za 15 lat w samym Oslo będzie ich mniej niż muslimów.
Zgłoś
wsza104 2013-03-10, 13:34
W imię czego?! Pytam się kurwa w imię czego???

W imię zasad skurwusynu
Zgłoś
GrzesiekCzH 2013-03-10, 13:37 2
Pełno tu ateistów, ale jak juz chodzi o walke z ciapatymi to wiadomo po której stronie ! Zobaczymy czy w Polsce bedzie zjazd brudasow.
Zgłoś
Crowell 2013-03-10, 13:47
przeginacie już z tą nienawiścią. Zabić, spalić, krucjata, sami jesteście jak ta część arabów których nazywamy brudasami, powinni tych generalizujących i propagujących przemoc zamknąć razem z odpowiednikami wśród wyznawców islamu, powybijajcie się kretyni!
Zgłoś
G................n 2013-03-10, 13:51
Przecież sami sobie kopiemy grób ustalając prawa chroniące mniejszości. Właśnie dobrze że muzułmanie nas mordują chrześcijan i białych, niech wymordują miliony to może wkońcu świat sie przebudzi.
Zgłoś
Mojoo 2013-03-10, 13:53 1
Piedolicie i to strasznie Panowie wszyscy, zhejtujcie mnie jak chcecie, ale widzę, że większa część ludzi którzy tu się wypowiadają to cymbały. Widzicie tu dokładnie to samo( tylko na dużo mniejszą skalę) to co sami robiliście tamtym krajom. Ludzie mieli swoją kulture , i wpierdoliliście im się tam w średniowieczu, jak i później ze swoimi wierzeniami. Teraz TVP pokaże 'wstrząsający' dla tępaków komentarz kilku wydarzeń i wielkie oburzenie wśród Polaczków, znów Polaki katolaki biedne, wszyscy chcą ich zabić.

Ja pierdole, jebać wszystkich fanatyków
Zgłoś
Specialized_DEMO 2013-03-10, 13:54 5
Jedyny sposób to wyrżnąć ciapatych co do głowy, nie ma co się przejmować opinią innych osób.. Należy ich traktować w europie jak wrogów. Obudźmy się puki jeszcze jest czas i weźmy przykład naszych przodków od XI do XIII wieku
Zgłoś
Given 2013-03-10, 13:54 11
Crowell napisał/a:

przeginacie już z tą nienawiścią. Zabić, spalić, krucjata, sami jesteście jak ta część arabów których nazywamy brudasami, powinni tych generalizujących i propagujących przemoc zamknąć razem z odpowiednikami wśród wyznawców islamu, powybijajcie się kretyni!

Ciapaty detected!
Zgłoś
nismo 2013-03-10, 14:01 2
To powinno byc przyklejone na głównej, zaraz obok baneru sadistic
Zgłoś
ostatni 2013-03-10, 14:31 10
perkel napisał/a:

Piedolicie i to strasznie Panowie wszyscy, zhejtujcie mnie jak chcecie, ale widzę, że większa część ludzi którzy tu się wypowiadają to cymbały. Widzicie tu dokładnie to samo( tylko na dużo mniejszą skalę) to co sami robiliście tamtym krajom. Ludzie mieli swoją kulture , i wpie**oliliście im się tam w średniowieczu, jak i później ze swoimi wierzeniami. Teraz TVP pokaże 'wstrząsający' dla tępaków komentarz kilku wydarzeń i wielkie oburzenie wśród Polaczków, znów Polaki katolaki biedne, wszyscy chcą ich zabić.

Ja pie**ole, j***ć wszystkich fanatyków

napisałem odpowiedź do tego steku bzdur, ale moderacja pod protekstem "mowy nienawiści" usunęła ją

więc jeszcze raz:

to ciapaci najechali ziemię swiętą, dlatego ruszyły krucjaty

to ciapaci najechali hiszpanie i i atakowali panstwo karola wielkiego i dlatego miala miejsce REkonkwista, czyli ponowne odzyskanie czegoś co wczesniej bylo nasze

to ciapaci atakowali nasz kraj od poludnia, dlatego do dzis w krakowie gra sie hejnal

to ciapaci niecale 400 lat temu "zawedrowali" aż do wiednia

to kadafi i arafat mowili ze teraz to macice islamskich kobiet zdobeda europę

to ciapaci groza smiercią kazdemu kto powie ze islam to religia przemocy

to ciapaci zabronili ustawienia choinki na jednym z osiedli w danii w ostatanie swieta
Zgłoś
p................s 2013-03-10, 15:03 1
Polska kraj do którego można się przyczepić na wielu frontach ale akurat fakt że jesteśmy anty religiom mi się podoba, niby katoland ale i tak każdy wie swoje, aleluja
Zgłoś
Wyzysk 2013-03-11, 12:43
Te ciapate będą miały więcej praw niż my kurwa a dlaczego? Bo ich jest mniej? Wydaje mi się ze działa to tak że my jedziemy za granice do pracy dostajemy tam na nasze dużo ale na tamte nie ma szału a pomyślcie przyjedzie taki ciapaty do Polski i robi za chuj nie pieniądze i rząd go będzie chronił kosztem prawowitych mieszkańców.
Jeśli ciapate nie chcą nas u siebie w krajach to na chuj pchają tam wojska niech zabierają wojska wypierdalają z tych kraji i ciapatych deportować tam skąd przybyli i niech się pozabijają... A po ropę amerykanie przyjdą jak ciapaci się powysadzają w imię boga który chce ich śmierci
Zgłoś
Liwinech 2013-03-11, 16:22
Trzeba zacząć u nas Tych skurwysynów Nękać Bo zamiast 30 Tysięcy będziemy mieli więcej Tego Ludzkiego chwasta
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów