📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MalcolmX napisał/a:
A u nas, różowe kurwy narzekają na Czarneka i nazywają go kato-talibem
BO TA ZASRANY KATO TALIB jak cała ta obesrana kato piso debiliada
MalcolmX napisał/a:
A u nas, różowe k***y narzekają na Czarneka i nazywają go kato-talibem
no witam wykopka
MalcolmX napisał/a:
Ale spierdolona logika .... Bo u brudasów takie akcje, to my w cywilizowanej Europie mamy nie narzekać na takiego katopojeba jak Czarnek? Zdecyduj się pajacu czy jesteś chrześcijaninem i wierzysz w te wszystkie brednie wiary czy przeglądasz sadistica i śmiejesz się ze śmiertelnych wypadków, bo jedno z drugim zdeczka się wyklucza. To wysypisko kuców na sadolu to masakra....
bartzt napisał/a:
To wysypisko kuców na sadolu to masakra....
A to sadol jest zarezerwowany tylko dla lewackiego bydła?
Bo jakoś przy rejestracji nie widziałem takiego zapisu w regulaminie.
U nas za to dzięki takim jak czarnek, przedstawiciele "naszego" kościoła bezkarnie ruchają bez względu na wiek i płeć. Nie wiem co gorsze.
MalcolmX napisał/a:
Bo to pojeb jest i imbecyl do kwadratu.
a potem jak dorosną te ciapate chujki to przyjadą do Paryża i zgwałcą białe kobiety albo co innego zrobią
Takiemu to tylko łeb urwać i w kark nasrać bo mózgu to to nie ma
MalcolmX napisał/a:
A u nas to taka dobra szkoła bo dzieci nie biją. Co za jebany debil.
Ps. Czarnek jest katolibska kurwa i matolem.
Wrócili na linię strzału ponownie. Karne dzieci i zdyscyplinowane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów