📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Aaa! Cunt bit me! We are going to do my way, toss me the hammer!
Ktoś pamięta jeszcze z czego to?
Ktoś pamięta jeszcze z czego to?
a feministki płaczą że w europie im źle...
TorkilKoval napisał/a:
Ta. Kolejne życiowe niedojdy, co myślą, że znęcanie się nad słabszym nauczy szacunku. Leją we 2 kobietę, a na końcu i tak im pyskuje
Ej jest 2 na 2 czyli równo, szacunek ? Jaki szacunek? Ich interesuje POSŁUSZEŃSTWO a nie jakiś tam szacunek. Słabszy ?
Ale patrz jakie to jest pojebane bo te baby są jeszcze głupsze niż ci kozojebcy dać się tak sponiewierać jak szmata. Gdyby ta baba była normalna to by zadźgała tego kozojebca w śnie...
Twarda sztuka, najman dawno by odklepał
Chów nie chów, ale oni się rozwijają demograficznie i jest ich coraz więcej.
U nas za to "prawa kobiet" coraz większe, niedługo bycie facetem będzie karalne.
U nas za to "prawa kobiet" coraz większe, niedługo bycie facetem będzie karalne.
ech to równouprawnienie, gdy niedawno zepsul się kran w kuchni to mówię że takie jest,
i niech naprawia sama,
zamowiła hydraulika za 150zł, ale jednak pomyślałem że szkoda kasy i zrobiłem sam,
hydraulik i tak przyjechał
i niech naprawia sama,
zamowiła hydraulika za 150zł, ale jednak pomyślałem że szkoda kasy i zrobiłem sam,
hydraulik i tak przyjechał
Bonifacy69 napisał/a:
Ale patrz jakie to jest pojebane bo te baby są jeszcze głupsze niż ci kozojebcy dać się tak sponiewierać jak szmata. Gdyby ta baba była normalna to by zadźgała tego kozojebca w śnie...
"we" snie, to raz, a dwa to po takiej akcji kobiete by zlinczowala rodzina lub/i znajomi, za utrate honoru.
oni wzbogacą nasz kraj
Panie od błyskawic robią się mokre na takiego księcia.
A moja na kabel od żelazka narzeka.
Patologia zupełna. Tak samo jak i w innych religiach. Mało to w Polsce bogobojnych Mietków, co niedzielę, po mszy żony napierdalających do nieprzytomności? Jacek Kaczmarski lubi to
Widać, że nie chciał zabić. Dobry chłopina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów