18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
It's a boy!
Barnellini • 2020-06-27, 19:59
Tego tu jeszcze nie było, albo było ale ja nie widziałem. Trochę ją brzuch rozbolał.

Kobieta rodzi przed wejściem do szpitala. Na stojąco. Na szybko bez zbędnego "przyj, przyj, jeszcze trochę". Pyk i po sprawie. Wszystkim Sadolkom życzę takiego właśnie przebiegu akcji

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Barnellini 2020-06-28, 10:57 3
Velturek napisał/a:

22 lata, 2 dzieci, wielka brytania.
Dobrze, że dziecioroby z zerową wiedzą o antykoncepcji wyjeżdżają z kraju.

Co ty pierdolisz? Gorzej Ci? Jak tylko komuś wystarczy na życie (nie chodzi mi o 500 plus) bo np skończył informatykę albo inny potrzebny dobrze opłacany zawód to chwała mu za to, że jest tzw dzieciorobem. Chłopak, którego obrażasz też nie liczy na zasiłek tylko wyjechał aby te dzieci utrzymać więc możesz mu buty czyścić ze swoim byciem singlem. Jego sprawa ile ma dzieci, za twoje ich nie utrzymuje. Stymulowanie dzietności to olbrzymi problem nie tylko Polski ale większości krajów rozwiniętych. Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że chuja wiesz o świecie- czas zapierdalać do szkoły. Na naukę nigdy nie jest za późno.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
PaniDurst 2020-06-28, 16:12
Velturek napisał/a:

W co urodziłaś? W usa?

ktoś tu nie umie w polski

Zgłoś
~Velture 2020-06-28, 19:47
PaniDurst napisał/a:

ktoś tu nie umie w polski

Ktoś tu nie zna polskiej nazwy święta wszystkich świętych i pierdoli pogańskimi nazwami na prawo i lewo zaciągniętymi z konsumpcyjnego modelu świątecznego ze stanów zjednoczonych a potem nie rozumie nawet o co się dopierdalam.

Brawo ty.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2020-06-28, 20:01
Barnellini napisał/a:

Co ty pierdolisz? Gorzej Ci? Jak tylko komuś wystarczy na życie (nie chodzi mi o 500 plus) bo np skończył informatykę albo inny potrzebny dobrze opłacany zawód to chwała mu za to, że jest tzw dzieciorobem. Chłopak, którego obrażasz też nie liczy na zasiłek tylko wyjechał aby te dzieci utrzymać więc możesz mu buty czyścić ze swoim byciem singlem. Jego sprawa ile ma dzieci, za twoje ich nie utrzymuje. Stymulowanie dzietności to olbrzymi problem nie tylko Polski ale większości krajów rozwiniętych. Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że chuja wiesz o świecie- czas zapierdalać do szkoły. Na naukę nigdy nie jest za późno.

W sumie racja choć nie popieram wyjazdu polaków za granice(chyba ze to patologia to owszem nawet zachęcam). Jednak polaków powinno być tyle co Hindusów, Chińczyków i Zergów razem wziętych. Pamiętajcie Panowie że biała rasa wymiera.
Zgłoś
jagermalibu 2020-06-28, 23:51
Poród wertykalny, takie porody się i zdarzają w szpitalach jeśli sama pacjentka tego chce, często zalecany jest taniec, kucanie, zabawnie to wygląda, ma dużo plusów względem powszechnych horyzontalnych porodów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów