18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
a................y 2012-02-24, 14:33 1
Laserów brakuje mi sie nie podoba i do tego nie wygodnie tak siedziec i grac, trzeba sie zdecydowac i ustalić kolejność czy ruchanie czy granie i na chuj mi taki chlew w domu niech ktoś to posprząta kurwa
Zgłoś
peersil 2012-02-24, 15:34 1
Ja bym na jego miejscu odłożył tego pada i pożądnie zruchał tą wyuzdaną dziwkę do nieprzytomności a później pograł przez 15minut i jak by się obudziła to znowu bym ją bzykał, przerwa na obiad i prysznic i znów tak na okrętkę

Ale jak bym był na jego miejscu....
Zgłoś
Plecionkarz 2012-02-24, 15:37
@2up jaki chlew? Tylko na stole coś jest i tylko rzeczy używane lub przed chwilą spożyte. Może zmyliło cię oświetlenie. A ruchanie nie wymaga aż takiej podzielności uwagi żeby nie można było sobie jednocześnie grać. Sam sobie lubię telewizję pooglądać w tym czasie, granie skończyłoby się awanturą

A obrazek jak z bajki
Zgłoś
jakubkrk 2012-02-24, 15:39
peersil up biedaku ręka ci już nie wystarczy ?
Zgłoś
Leouch 2012-02-24, 16:06
po chuj jej buty?
Zgłoś
a................n 2012-02-24, 19:31
Po chuj oglądać coś, ruchając się? Wtedy nie zwraca się uwagi na to, co się robi. I cały seks nie ma wtedy sensu. Albo się ruchasz, albo oglądasz. No chyba, że się ma paskudną dziewczynę/faceta.
Zgłoś
peersil 2012-02-25, 0:02
jakubkrk napisał/a:

peersil up biedaku ręka ci już nie wystarczy ?

Chyba musi bo twoja mama drugi raz dać mi nie chce
Zgłoś
mungo58 2012-02-25, 0:04
czy tak wyglada piekne zycie ?! czy nasze zycie na tym wlasnie powinno polegac zeby siedziec caly dzien przed tv wpierdzielac pizze i zlopac browary ... zal
Zgłoś
skoczkowski 2012-02-25, 13:06 1
jak pizza to tylko Hawajska
Zgłoś
Boss-man 2012-02-25, 18:38
Ta do tej pory baba mi ciśnie jak w trakcie jak robiła mi gałę spojrzałem na telewizor bo leciały "Rzeczne Potwory" teraz mówi na mnie Niszczuka %-)
Zgłoś
peersil 2012-02-26, 21:39
@up pewnie masz ryj jak krokodyl więc nic dziwnego
Zgłoś
mordarca123 2012-02-27, 0:26
Kurwa nie da mu spokojnie pograc.... Takie sal laski patrza tylko na siebie:P A
Zgłoś
Wolak_z_Wolski 2012-07-28, 11:36
@aaronfic Twój stary tez nieźle... obciąga
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów