📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Laserów brakuje mi sie nie podoba i do tego nie wygodnie tak siedziec i grac, trzeba sie zdecydowac i ustalić kolejność czy ruchanie czy granie i na chuj mi taki chlew w domu niech ktoś to posprząta kurwa
Ja bym na jego miejscu odłożył tego pada i pożądnie zruchał tą wyuzdaną dziwkę do nieprzytomności a później pograł przez 15minut i jak by się obudziła to znowu bym ją bzykał, przerwa na obiad i prysznic i znów tak na okrętkę
Ale jak bym był na jego miejscu....
Ale jak bym był na jego miejscu....
@2up jaki chlew? Tylko na stole coś jest i tylko rzeczy używane lub przed chwilą spożyte. Może zmyliło cię oświetlenie. A ruchanie nie wymaga aż takiej podzielności uwagi żeby nie można było sobie jednocześnie grać. Sam sobie lubię telewizję pooglądać w tym czasie, granie skończyłoby się awanturą
A obrazek jak z bajki
A obrazek jak z bajki
Po chuj oglądać coś, ruchając się? Wtedy nie zwraca się uwagi na to, co się robi. I cały seks nie ma wtedy sensu. Albo się ruchasz, albo oglądasz. No chyba, że się ma paskudną dziewczynę/faceta.
jakubkrk napisał/a:
peersil up biedaku ręka ci już nie wystarczy ?
Chyba musi bo twoja mama drugi raz dać mi nie chce
czy tak wyglada piekne zycie ?! czy nasze zycie na tym wlasnie powinno polegac zeby siedziec caly dzien przed tv wpierdzielac pizze i zlopac browary ... zal
jak pizza to tylko Hawajska
Ta do tej pory baba mi ciśnie jak w trakcie jak robiła mi gałę spojrzałem na telewizor bo leciały "Rzeczne Potwory" teraz mówi na mnie Niszczuka %-)
Kurwa nie da mu spokojnie pograc.... Takie sal laski patrza tylko na siebie:P A
@aaronfic Twój stary tez nieźle... obciąga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów