Tak to będzie wyglądało za kilka lat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ta 2019, jasne. Tak mi sie przypomnial film Powrot do przyszlosci 2. Z 1985 roku do 2015 sie przeniesli i WOW - latajace samochody, deskolotki magnetyczne, hologramy, samosuszace sie kurtki, samozawiazujace buty... mamy 2013 i ni huja z tych rzeczy nie ma
Courtnej ruchalna ale reklama chujowa. i tak wszystko dazy do tego ze caly swiat bedzie wygladal jak chiny lub jeszcze kurwa gorzej korea polnocna. ludzie beda zapierdalac za spanie i jedzenie 7 dni w tygodniu i pobudki o 7 czy balangi to chyba w gazetach tylko beda
Jedna mała bomba elektromagnetyczna i koniec świata. Już dzisiaj ciężko ludziom wytrzymać bez internetu i komputera, a co będzie w przyszłości? Chciałbym zobaczyć jak wyglądał by jeden dzień bez elektroniki, której głupia burza słoneczna może zrobić krzywdę.
To jest po prostu niemożliwe.. nie ma szans by można było tak wyglądać zaraz po wstaniu zero rozjebanych włosów czy zarzyganych ubrań
Tsto ma lepszy zegarek -_-
Takiego wała! Nigdy nie wejdzie to do masowego użytku. Pomachajcie sobie rękami w powietrzu. Po minucie ma się dośc, po 5 tej blondi by łapy odpadły. Funkcojnalność ZEROWA! Jeszcze bardzo długo nic nie będzie w stanie wyprzeć myszki, tudzież podobnych urządzeń wskazywania pośredniego, bo mają jedną podstawową zeletę deklasującą gesty - nawet najmniejszy ruch może oznaczać duże przemieszczenie na ekranie, co w przypadku gestów jest niemożliwe. Trzeba łapą wywijać po całym zakresie ekranu.
Mimo to nadal będę używał starego Ipoda, zwykłego Casio i dzwonił ze starej Nokii 3510i
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów