Kilka niewygodnych faktów na temat Izraela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Splitterek, tak to doktor Mengele zrobił.
Tak, to mengele. Swoją drogą, jakiś biskup pomagał nazistom do argentyny wyjeżdzać - chyba też nie lubił żydów.
Deklaracja Niepodległości Izraela mówi między innymi[27]:
„ (...) Państwo Izrael otwarte będzie dla żydowskiej imigracji z Diaspory i będzie wspierać rozwój kraju dla pożytku wszystkich jego mieszkańców. Zbudowane będzie na podstawach wolności, sprawiedliwości i pokoju – tak jak je widzieli prorocy Izraela. Państwo żydowskie zapewni wszystkim swoim mieszkańcom równość społeczną i polityczne prawa niezależnie od wyznania, rasy i płci. Gwarantować będzie wolność wyznania, sumienia, słowa, edukacji i kultury. Chronić będzie miejsca święte wszystkich religii (...) Wyciągamy przyjazną dłoń do wszystkich sąsiadujących z nami państw i ich narodów oferując pokój i zgodne sąsiedztwo. Zwracamy się z wezwaniem do ustanowienia więzów współpracy z niezależnym narodem żydowskim zamieszkałym na swojej ziemi. Państwo Izrael gotowe jest wziąć udział we wspólnym wysiłku rozwoju całego Bliskiego Wschodu (...)
„ (...) Państwo Izrael otwarte będzie dla żydowskiej imigracji z Diaspory i będzie wspierać rozwój kraju dla pożytku wszystkich jego mieszkańców. Zbudowane będzie na podstawach wolności, sprawiedliwości i pokoju – tak jak je widzieli prorocy Izraela. Państwo żydowskie zapewni wszystkim swoim mieszkańcom równość społeczną i polityczne prawa niezależnie od wyznania, rasy i płci. Gwarantować będzie wolność wyznania, sumienia, słowa, edukacji i kultury. Chronić będzie miejsca święte wszystkich religii (...) Wyciągamy przyjazną dłoń do wszystkich sąsiadujących z nami państw i ich narodów oferując pokój i zgodne sąsiedztwo. Zwracamy się z wezwaniem do ustanowienia więzów współpracy z niezależnym narodem żydowskim zamieszkałym na swojej ziemi. Państwo Izrael gotowe jest wziąć udział we wspólnym wysiłku rozwoju całego Bliskiego Wschodu (...)
Osoba, która stworzyła taki badziewny film, na pewno od ręki znalazła by pracę w Gazecie Wyborczej. Tam lubią pisać takie gówna, nieważne czy są faktem czy słyszało się o nich na rynku podczas kupowania jajek . Byle było głośno, przerażająco i byle nagonkę na żydów zrobić. Gratuluję głupoty każdemu, kto po obejrzeniu filmu uwierzył w bajkę
ten pokaz slajdow to w 80% kicz ... izrael sam nie stworzyl panstwa tylko brytyjczycy stowrzyli izrael ..
1. peace wall znajduje sie rowniez w irlandii polnocnej .. belfascie
2. izrael jest w trakcie wojny wiec jak wiadomo zabijanie przeciwnika jest dozwolone (polacy tez zaibjaja w afghanie)
3. Palestynczycy dokonuja aktow terroru na terytorium izraela jak rowniez ostrzelaja osiedla rakietami ... wiec nie sa tacy swieci ...
4. ludnosc izraela stanowia w 40% arabowie ...
5. historia palestyny siega dalej niz XX wiek i jak wiadomo obydwie nacje maja prawo do zamieszania tych ziem...
6. nie chce odnosic sie do kazdego slajdu z osobna ale jak nadmienilem wczesniej wiekszosc tego do klamstwa
1. peace wall znajduje sie rowniez w irlandii polnocnej .. belfascie
2. izrael jest w trakcie wojny wiec jak wiadomo zabijanie przeciwnika jest dozwolone (polacy tez zaibjaja w afghanie)
3. Palestynczycy dokonuja aktow terroru na terytorium izraela jak rowniez ostrzelaja osiedla rakietami ... wiec nie sa tacy swieci ...
4. ludnosc izraela stanowia w 40% arabowie ...
5. historia palestyny siega dalej niz XX wiek i jak wiadomo obydwie nacje maja prawo do zamieszania tych ziem...
6. nie chce odnosic sie do kazdego slajdu z osobna ale jak nadmienilem wczesniej wiekszosc tego do klamstwa
Mr.Drwalu napisał/a:
Gówno! gówno!
Zero faktów!
Jak dodajesz taki pojedynczy mini-serial to chociaż wykaż się umiejętnością w doszukiwaniu prawdy
3/4 tych tekstów tutaj ukazanych nie ma żadnego pokrycia z rzeczywistością tylko z pieprzeniem medialnym.
a ja z nudów odpaliłem google i sobie sprawdzałem slajd po slajdzie i niestety większość rzeczy znalazłem bez problemu i podawane przez nawet wiarygodne źródła. więc zanim zaczniesz kogoś jebać za niesprawdzanie to sam poczytaj.
morał jest taki że wychodzi na to że Hitler chciał dobrze a te jebane USA wszystko spieprzyło. A swiat byłby lepszy bez żydów i cyganów
facebook.com/photo.php?fbid=196313743777748&set=a.118102738265516....
Mogę sypnąć setkami więcej zdjęć dzieci zabitych przez Izrael. Prawda uderza Cię prosto w ryj, media szczają Ci w twarz a ty nadal twierdzisz że pada deszcz.
Mogę sypnąć setkami więcej zdjęć dzieci zabitych przez Izrael. Prawda uderza Cię prosto w ryj, media szczają Ci w twarz a ty nadal twierdzisz że pada deszcz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów