Tak jak kolega @Koniec Świata połowa społeczeństwa w Polsce nie wie kto to Palestyńczyk a kto Izraelczyk, jebie się im kto jest kim, ale zawsze warto napierdalać na Żydów... A jak zapytasz jednego debila z drugim o co chodzi im z tymi Żydami to powiedzą coś o ukrzyżowaniu Jezusa, żydowskich kamienicach, ukrytym złocie i innych farmazonach... Najbardziej lubię pierdolenie o "żydowskim spisku, dzięki któremu kontrolują cały świat"
No cóż...
Czcijcie dalej palestyńskie ścierwo, które nie zna papieru toaletowego i wbrew całemu światu podaje sobie lewą ręką, bo prawa jest wiecznie obsrana.
Dudeczek napisał/a:
A jak kamer nie ma, to co innego Jest wiele innych filmików jak zachowuje się Izraelska armia
A jak się ma kurwa debilu zachowywać? Podejdź do policjanta albo żołnierza w Polsce, USA, Niemczech i trąć go lub powiedz coś niekulturalnego to dostaniesz najnormalniej na świecie wpierdol i jeszcze cię zamkną.
EDIT:
Nie nie jestem Żydem, nie mam Żyda w rodzinie, nie wychowałem się z Żydami. Natomiast poznałem kilku arabów i nie mieści mi się w głowie, że w czasach kiedy wszyscy normalni ludzie boją się islamizacji jest spora rzesza ludzi, która napierdala na naród, który jako jeden z nielicznych nie pozwala sobie dmuchać w kaszę.
Ale chuj tam. Wasze córki będą klękać do arabskich kutasów, zaraz gdy te skończą obijać się o matę modlitewną.