18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Heydash 2018-05-11, 5:18 1
i tak dziwne że woda nie jest wrząca i tarek nie montują do tych bali co by dokładnie grzech zmyć
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 8:30 6
Czy ludzi wierzących nie rozpierdala brak jakiegokolwiek sensu w mitologii chrześcijańskiej?
Dziecko rodzi się grzeszne? Jak nie zostanie okrzczone to idzie do piekła. Przecież to jest popierdolone. Mała bezbronna istota jeszcze bez świadomości. Pan bozia jest okrutny... albo nie wszechmogący.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
The_Generat 2018-05-11, 9:14 3
o co wam chodzi, to zwykła myjnia, dajesz piątaka i bachor wyprany
Zgłoś
Bear93 2018-05-11, 10:23 3
GlassEdi napisał/a:

Pojebane jest to w każdej religii że się małego chujka chrzci żeby wychowywać go w swojej zjebanej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle kurwa liż mi stopy.

Boli dupa, że rodzice ochrzcili. Że na komunie był rowerek czy inny komputer. Że do bierzmowania też zmusili. Pizda jesteś, a nie ateista. A za parę lat albo i już "proszem gsiendza kobieta ślup gościelny kce proszem gsiendza". Od podstawówki do matury ojciec pewnie też do łba nie wpoił matematyki czy fizyki i skończyłeś po radach matki na kurwa socjologii. To stara też będziesz obwiniać, że pracy dobrej nie możesz znaleźć?
Zgłoś
Emanuell 2018-05-11, 10:27 1
@Abraxus nie interesowałeś się, a pierdzielisz głupoty. Nigdzie nie jest powiedziane, że osoba nieochrzczona czy też nawet niewierząca nie ma szans pójść do nieba.

A w kwestii wierzyć/nie wierzyć nie będę się kłócił bo to sprawa indywidualna.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 10:40 7
Ja się absolutnie nie kłócę. Boga po prostu nie ma i tyle. To jest zbiorowa halucynacja. Po prostu stwierdzam fakt.

A co to jest limbo w mitologii chrześcijan?

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krak 2018-05-11, 11:15 1
GlassEdi napisał/a:

małego chujka chrzci żeby wychowywać go w swojej zjebanej wierze.

Szczerze powiedziawszy dawno nie widziałem kogoś, kto byłby wychowywany w jakiejś wierze.
Zawsze można się odochrzcić przy pomocy:

Chrzest to nie problem, gorzej jeśli ktoś został wyruchany przez księdza
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 11:37 7
@up nie można się odchrzcić w tym cały problem. Wg. nauki KK ochrzczonym jest się do końca życia.
Apostazja też nic nie daje bo oni jej nie uznają. To jest tylko informacja do KK, że rezygnujesz z uczestnictwa w życiu tej zbrodniczej organizacji mafijnej. Po prostu ekskomunika na życzenie.
Pozbawiasz się praw, czarownik cię nie pochowa, nie możesz świadkować przy uroczystościach, nie możesz wpierdalać wafelka itp.
KK to mafia a jak wiadomo z mafii nie można odejść.
Nawet GIODO nie daje rady z tym skurwysyńskim kościołem. KK przechowuje wasze dane jakie chce i GIODO jest bezsilny bo KK nie uznaje polskiego prawa. A polski wymiar sprawiedliwości jest za słaby i nie ma żadnej chęci aby walczyć z KK.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
D3Ton 2018-05-11, 12:58 1
GlassEdi napisał/a:

Pojebane jest to w każdej religii że się małego chujka chrzci żeby wychowywać go w swojej zjebanej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle kurwa liż mi stopy.

Lepiej wierzyć temu, co mówi Twoich dwóch ojców...

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
J................3 2018-05-11, 15:54 1
GlassEdi napisał/a:

Ale i tak jesteś za przymusowym/wbrew woli rodziców szczepieniem niemowląt i dzieci?
Zgłoś
_................_ 2018-05-11, 22:25
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Czasu mało, zadań wiele...

Nie byłem tzw. bierzmowany..

300 pytań- odpowiesz i duch ich święty wstąpi..

Rodzice swoje i oki a ja swoje- nie .

Ps. Historia kościoła i takie tam zapytaj - w większości odbiorą jako atak .Wiedza zerowa i klapy na gały ..
Zgłoś
kamuha 2018-05-11, 23:23
GlassEdi napisał/a:

No tak . Bo jak ojciec z matką chcą wszczepić dzieciom pewne wartości to jest pojebane. Jeżdżę na moto więc mogę przewieźć syna może sie zarazi tą pasją, ale nie bo to będzie pojebane i będzie miał wyprany mózg. Jestem lekarzem więc przekażę co wiem dzieciom, udostępnię im swoją wiedzę i znajomości- ale nie bo to jest złe bo oni nie będą sami o sobie decydowali.
Zgłoś
GlassEdi 2018-05-14, 22:44
ale gównoburza o jejku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów