📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten go jeszcze przeprasza... Ja jebie..
Mnie to chyba by tam ze śmiechu rozjebało
No ale za kopa w nie swój towar, to bym mu zajebał latare. Bo tu już koleś przesadził. A chamstwa nie lubimy...
Mnie to chyba by tam ze śmiechu rozjebało
No ale za kopa w nie swój towar, to bym mu zajebał latare. Bo tu już koleś przesadził. A chamstwa nie lubimy...
Że też mu nikt wpierdolu nie spuścił. Czekałem cały film na to... Jedyna skuteczna terapia.
Brakuje mi tu ruska który to coś zresetuje i naprawi
Kurwa. Świadkami tego mogłyby być moje dzieci, których nie mam ale mogłyby być też inne dzieci i taka kurwa mentalna jeszcze robi raban. W Polsce idze takiego fiutka jeszcze sprytnie sprowokować, dojebać i wynieść. Tam dalej na zachód już jest problem. Wielcy odkrywcy, kolonizatorzy, imperia... kurwa! Chyba karma wraca za niewolnictwo i judeosceeptycyzm, którego jestem szczerym zwolennikiem. Szpadel i las Tuszyn. Kurwa.
Chłop wygląda jak chłop i pretensje, bo się nie domyśliłeś że jest kobietą. U nas też jest ten dziwak rafalala, co dzieci nęka jak się na niego krzywo spojrzą.
Ale tak całkiem poważnie, to jest powód żeby uznać to za chorobę psychiczną, bo skoro w normalnym społeczeństwie pojebów jest niewielki odsetek, a u nich ~90% (nie mam statystyk, ale mówię o znanych mi przypadkach), to coś jest na rzeczy.
Ale tak całkiem poważnie, to jest powód żeby uznać to za chorobę psychiczną, bo skoro w normalnym społeczeństwie pojebów jest niewielki odsetek, a u nich ~90% (nie mam statystyk, ale mówię o znanych mi przypadkach), to coś jest na rzeczy.
do gazu.
ellsworth napisał/a:
Ach, jakie to szczęście że hetero są sami normalni i nieszkodliwi. Pierwsi na liście nieszkodliwości są wszyscy DaSilva (w dodatku jakież arykatolickie!), a pierwsi na liści normalności wszyscy co się do córek dobierają, bo żony już za stare. Jakież to szczęście, ze to są sami "nieszkodliwi i normalni" ludzie
Dzięki za ten wspaniały głos rozsądku trafiający w katolickim i innego typu nacje. W każdej grupie są pierdolnieci u tranzoli itp. ten procent jest znaczny
Jeszcze zjeb od 1:25 odgraża się, że rozpowie o tym w swojej społeczności transów i szef sklepu straci przez to pieniądze. Ta, na pewno sie popłacze. Śmieszą mnie takie gamonie, które myślą ze maja znaczący wpływ na dochody właścicieli sklepów
normalni nie są to na pewno !
Widocznie jego 'look' się nie powiódł i nie wygląda jak kobieta Do gazu
'I'm planning to tell THE ENTIRE LGBTQ community, you're going to lose money over this' - phahahahhahahahahahhaha. Po pierwsze, to LGBTQZP (zapomnial o pedofilach i zoofilach), a po drugie nikogo nie obchodzi ta banda dewiantów
'I'm planning to tell THE ENTIRE LGBTQ community, you're going to lose money over this' - phahahahhahahahahahhaha. Po pierwsze, to LGBTQZP (zapomnial o pedofilach i zoofilach), a po drugie nikogo nie obchodzi ta banda dewiantów
Jedyna terapia dla tego czegoś do terapia ołowiem, działa już od pierwszego zabiegu
NO chyba miała okres, tak to już jest jak dopuszczamy i tolerujemy za dużo .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów