Policjanci zauważyli kierowcę, który nie dostosował się do znaku drogowego. W czasie kontroli okazało się, że lista jego przewinień będzie dłuższa. Mężczyzna ma dokument prawa jazdy, który nie spełnia polskich przepisów, za co grozi mandat w wysokości 500 zł. Ponadto, po konsultacji z centralą, okazuje się, że jego nazwisko jest już policji znane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
drodzy Panowie powyżej, macie prawo brać udział w postępowaniu i przedstawić w nim swoje stanowisko - zawsze. słusznie Dooku piszesz, że powinni ci doręczyć do jednostki i to właśnie trzeba było napisać w uzasadnieniu odpowiedniego wniosku.
wniosek o przywrócenie terminu do złożenia odwołania -> odwołanie - > postępowanie od nowa
(w grubym skrócie i uogólnieniu dla każdego rodzaju procedury)
nie będę zamieniał naszej zacnej strony w forum porad prawnych, ale ludzie często mylą wyroki w trybach nakazowych ( czyli wstępnie wydane bez udziału oskarżonych/pozwanych, od których to wyroków można się odwołać pisząc tylko że wyrok się nie podoba ) ze zwykłymi wyrokami ( od których też z resztą można się odwołać, tylko jest trudniej)
w grubym skrócie - jak nie brałeś udziału a dostałeś wyrok - walcz
ps. Dooku jestem pod wrażeniem tego że nie wziąłeś do siebie mojej wypowiedzi i nie wyzwałeś mnie od ch.. i k..... dojrzała dyskusja w internecie.... sadistic elitą sieci
wniosek o przywrócenie terminu do złożenia odwołania -> odwołanie - > postępowanie od nowa
(w grubym skrócie i uogólnieniu dla każdego rodzaju procedury)
nie będę zamieniał naszej zacnej strony w forum porad prawnych, ale ludzie często mylą wyroki w trybach nakazowych ( czyli wstępnie wydane bez udziału oskarżonych/pozwanych, od których to wyroków można się odwołać pisząc tylko że wyrok się nie podoba ) ze zwykłymi wyrokami ( od których też z resztą można się odwołać, tylko jest trudniej)
w grubym skrócie - jak nie brałeś udziału a dostałeś wyrok - walcz
ps. Dooku jestem pod wrażeniem tego że nie wziąłeś do siebie mojej wypowiedzi i nie wyzwałeś mnie od ch.. i k..... dojrzała dyskusja w internecie.... sadistic elitą sieci
Kurwa areszt za niestawianie się na rozprawach i NIEODBIERANIE listów?! Kurwa jego mać co za nazistowskie państwo. Człowiek wyjeżdża zagranicę, ale musi być w ciągłym kontakcie z chuj wie kim, bo może przyślą mu list, który musi odebrać, ale jak polecony, to przecież sam musi być na miejscu, żeby odebrać, a jak nie to kurwa areszt?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów