📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Historia klamie.
bloodwar napisał/a:
He he w dzisiejszych czasach HR w IT nie istnieje, biorą wszystkich jak leci, nawet ściemniaczy, alkoholików i narkomanów bo brakuje ludzi.
Takich jak wymieniłeś, to biorą Janusze biznesu do swoich "firm", które rozkręcili za kasę starych, albo przejęli w spadku. I płaczą, że nie mogą znaleźć ludzi do pracy.
W porządnych firmach nie ma z tym problemu, bo oferują takie zarobki, że specjaliści sami się znajdują.
Z tego co pamiętam, to ten żart powinien być starszy od węgla, tak ze 2 lata... Mogę się mylić o rok.
@2up, Masz coś do ludzi którzy założyli biznes za hajs starych moczoryju?
ojcieckogut napisał/a:
Szeryfian i Dexterous - widzę że nie chodziło się na lekcje historii, tylko łoiło winiasze w ogródku jordanowskim. Jakbyście bywali to byście wiedzieli do czego to jest odniesienie i czemu powtarza to przy każdym temacie który zakłada.O tempora o mores....
Nie wiem co to za winiasze tam łoiłeś w swojej wioseczce, ale ja z nauką bynajmniej problemów nigdy nie miałem .
A tak dla Twojej zaściankowej wiadomości - doskonale wiem dlaczego to robi, ale chyba nie wyłapałeś mojego sarkazmu, że on sam nie do końca wie .
Jeżeli jest to jednak przemyślane, nie pisze tak tylko po to, żeby być fajnym i uchodzić za "yntelygenta" lizanego po jajkach przez wieśniaczków Twojego pokroju, to tym większy chuj mu w dupsko
Paulo21 napisał/a:
O chuj chodzi z tym kosowem?
Kod:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kosowo
Poczytaj sobie, nie będę tu elaboratu pisał. W każdym razie jak dla mnie, jeśli ktoś nie dostaje za to hajsu a nadal krzyczy Kosovo je Srbija, jest po prostu niedojebany.
to rozczarowanie gdy na sadisticu trafiasz na wulgarnego chama i prostaka takiego jak Dexterous...
nowi - nie zrażajcie się, tutaj naprawdę można czasami przyjemnie podyskutować
nowi - nie zrażajcie się, tutaj naprawdę można czasami przyjemnie podyskutować
ojcieckogut napisał/a:
Szeryfian i Dexterous - widzę że nie chodziło się na lekcje historii, tylko łoiło winiasze w ogródku jordanowskim. Jakbyście bywali to byście wiedzieli do czego to jest odniesienie i czemu powtarza to przy każdym temacie który zakłada.O tempora o mores....
Wiemy o co chodzi, jednak mimo to darowałby sobie choć dobrze wiem, że powiedzenie to ma sens gdy jest non stop powtarzane, ale niech sobie da siana, dobrze?
Co do nauki. W szkole nam nic o tym nie mówiono za naszych czasów, sam się tego dowiedziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów