18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:23
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:16
📌 Powodzie w Polsce - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
Avatar
orzechuuuu 2014-09-19, 16:26
'Nie włączaj ogień na pełną pizde'
Zgłoś
Avatar
Slajco 2014-09-19, 16:28 2
Więcej pierdolenia niż jedzenia.
Zgłoś
Avatar
jajucho 2014-09-19, 16:30
rewelacja ten typ !
Zgłoś
Avatar
OpenStreetMaps 2014-09-19, 16:35 18
Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "

Zgłoś
Avatar
Analkonda 2014-09-19, 17:49 9
km2bp, Facet z filmiku ma trochę podobny głos ale nie mówi z włoskim akcentem tak jak Paolo Cozza, dodatkowo nie ma tak ciemnej karnacji jak Cozza, więc odpada
Zgłoś
Avatar
Davidofs 2014-09-19, 18:19
Gość jest z Szwecji.
Zgłoś
Avatar
cocaine.animals 2014-09-19, 18:45
Kto to mówi ? Lukas Podolski ?
Zgłoś
Avatar
Corey_09 2014-09-19, 18:49 2
km2bp napisał/a:

Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "



Na szczęście nie, nawet w jednym ze swoich filmików opowiada że jest ze Szwecji. Wejdź na jego kanał i obadaj.
Zgłoś
Avatar
k................m 2014-09-19, 18:50
Pizda nie przepis. Więcej żarcia zmarnował na ten psuedo rosół niż na samo danie. A już odcedzanie tłuszczu z rosołu to kompletny debilizm. Większość smaku przy tym wyjebał do śmieci. Wyjałowiony wywar z makaronem i pulpetami, też mi coś. Cudze chwalicie, swego nie znacie.
Zgłoś
Avatar
S................n 2014-09-19, 19:05
@uo wiesz co? Nie przyznam ci racji ale też nie zaprzeczę, bo nie wiem. Nie jadłem i nie wiem.
Zgłoś
Avatar
bocianoff 2014-09-19, 19:05
@up

Się kurwa nie zesraj, bo zapewne jedyny rosół jaki robiłeś to ten z kostek rosołowych Winiary.
Zgłoś
Avatar
k................m 2014-09-19, 19:16
Nie musisz, to moje zdanie. Tak samo jak to, że rosół się robi z surowego mięsa, gotując na małym ogniu. Nie na resztkach jakiegoś wcześniej pieczonego kurczaka. Nie musisz się ze mną zgadać, że to właśnie w tym odrzuconym tłuszczu zostaje najwięcej smaku. Nie musisz się ze mną zgadzać, że wrzucanie grzybów do rosołu które pójdą do śmieci tylko po to, żeby później znowu dorzucić "świeże" grzyby jest totalną głupotą.

Tak samo jak totalną głupotą jest lanie do wszystkiego oliwy z oliwek. Gdzie my w Polsce mamy wcale nie gorsze tłuszcze roślinne, ale taki trend...Wycinanie z pomidorów gniazd nasiennych, bo podobno będzie zbyt cierpkie/gorzkie. Tak można mnożyć w nieskończoność.
Zgłoś
Avatar
sivydym 2014-09-19, 19:53
spoko kuchta, piwko jest. ale schabowego nic nie przebije amen.
Zgłoś
Avatar
Joseph_Fritzl 2014-09-19, 20:35 5
Patrzcie jaka sympatia tym kolesiem. Daje 2 miesiące temu gościowi i ci sami co go chwalili będą go linczowali. Znam ten cykl sadolowy na pamięć

A daje piwo bo mnie to bawi
Zgłoś
Avatar
k................m 2014-09-19, 21:11
Mnie nie bawi ale za trafny komentarz tobie daję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie