📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Ktoś wyjaśni co tu się mogło stać? Jakiś najazd policji? Ale żeby tak po mordach kopać jak leci?
To przedstawiciele handlowi firmy ochroniarskiej przyszli przypomnieć o zaległych rachunkach.
Velture napisał/a:
dzięki
To przedstawiciele handlowi firmy ochroniarskiej przyszli przypomnieć o zaległych rachunkach.
Już myślałem, że to jakiś ŁKS czy tam inny zjebany Widzew, gdzie grupowo wpada rozjebać potupaje, ponieważ w poprzedni weekend ktoś z ich bandy wyłapał kilka prostych. Delikwent ten zapomniał, że nie ma jego kolegów i niepotrzebnie cwaniakował.
Velture napisał/a:
Zaległych rachunkach kogo? Klubu disco? i dlatego glebują wszystkich gości?
Typuje że kogoś konkretnego szukali albo dragi.
Spiderowski napisał/a:
Zaległych rachunkach kogo? Klubu disco? i dlatego glebują wszystkich gości?
Typuje że kogoś konkretnego szukali albo dragi.
Ty serio nie załapałeś?
serenity20 napisał/a:
jakby zobaczyli twoją twarz to jeszcze by ci pomogli znaleźć dziewczynę z tych obecnych
przynajmniej ciupciam koniobijco nie wybrzydzam jak ty
panie Lewandowski
Darkman-72 napisał/a:
up
To akcja z cyklu najebmy wszystkim i zobaczmy kto i do czego się przyzna
Ten biedak w 3:08 się nawet zeszczał ze strachu. Patologia, żadnych oznaczeń na kurtkach, dziwne że nikt do nich nie zaczął strzelać.
Dostali info że w klubie przebywa podejrzany. Robiąc taki rozpierdol wiedzą że nikt się nie wymknie a przy okazji może złapią jeszcze innych poszukiwanych.
Generalnie wszystkie jednostki antyterrorystyczne działają na podobnej zasadzie. Jeśli jesteś dajmy na to jednym z zakładników w tłumie i wbije np taki swat, to gdy w przypływie miłości do wybawców będziesz chciał się im rzucić w ramiona albo po porostu uciec- musisz się liczyć że możesz zostać zastrzelony. Przestępcy często gęsto lubią wtopić się w tłum to im daje pozorne poczucie bezpieczeństwa. Dlatego są takie dość brutalne na pierwszy rzut oka akcje.
Generalnie wszystkie jednostki antyterrorystyczne działają na podobnej zasadzie. Jeśli jesteś dajmy na to jednym z zakładników w tłumie i wbije np taki swat, to gdy w przypływie miłości do wybawców będziesz chciał się im rzucić w ramiona albo po porostu uciec- musisz się liczyć że możesz zostać zastrzelony. Przestępcy często gęsto lubią wtopić się w tłum to im daje pozorne poczucie bezpieczeństwa. Dlatego są takie dość brutalne na pierwszy rzut oka akcje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów