Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja się zastanawiam co za tęgi umysł zaprojektował wjazd do tunelu z tak niskim zadaszeniem - przecież ktoś wystawi łapsko i mu je połamie albo całkiem ujebie.
Wbrew pozorom od zadaszenia do fotela jest w chuj i jeszcze trochę. Jakbyś stał na fotelu i wyciągnął ręce to może byś dosięgnął. Wiem, bo byłem, widziałem i nachy obsrałem.
A ja się zastanawiam co za tęgi umysł zaprojektował wjazd do tunelu z tak niskim zadaszeniem - przecież ktoś wystawi łapsko i mu je połamie albo całkiem ujebie.
chyba Cię pojebało, przy tym przeciążeniu plus ponad metrowym "prześwitem" nawet jak byś miał 3 metry byś nie dał rady dotknąć tego "glupiego" tunelu, fizyka jednak jest potrzebna w życiu żeby nie byc tak TĘPYM jak Ty
Ty cały jesteś jak fejk. Chciałbym zobaczyć jak ktoś tak świetnie symuluje na hyperionie.
Dużo przed tobą. Skoro nie widzisz w tym fejka, to zapewne twój chłopak też symuluje jak cię stymuluje
Tak sie tylko wydaje. To jest tak zaprojektowane ,ze nawet chlop 2.5m przy wystawionych rekach ich nie polamie.
... a co, Ty uważasz, że ta gówniana ustawka dla niedorozwiniętych gimbusów jest na serio?
Nic nie uważam tylko chciałbym wiedzieć czemu to fejk ale już wyjaśnił koleś nade mną . Nie aż tak gówniana bo gość dobrze udawał. Chyba, że mówiąc gówniana gadamy o całokształcie tego filmu to wtedy się zgodzę z Tobą.
Dużo przed tobą. Skoro nie widzisz w tym fejka, to zapewne twój chłopak też symuluje jak cię stymuluje
Przekonaj mnie do tego, że jest to FEJK. Byłem na tym w zeszłym roku, obsrałem zbroję, dlatego taką reakcję uważam za jak najbardziej możliwą. Przedstaw jakieś argumenty a nie tylko swoje ciągotki do pedalstwa. Dajesz.
Hyperion jest wypas mimo wszystko .
Ja pierdole, nie wiedziałem, że wam tak łatwo zaimponować.
Podjazd pod górkę, zjazd w dół i pętelka, a wy się podniecacie jakby to był najzajebistrzy roller na świecie.
Albo łatwo wam zaimponować, albo w dupie byliście i gówno widzieliście.
Ale gówniany fejk. Za zdemaskowanie fejka jego autor powinien płacić grzywnę.
Fejk to fejk tamto kurwa wszędzie fejki to że cie matka kocha to też fejk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów