📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patkaax napisał/a:
@typo
Ryan żyje i ma się całkiem nieźle. Cała ta akcja, że niby zginął w wypadku to ściema. Mały żarcik na miarę Jackassów
Co Ty kurwa pierdolisz ? Jakie żyje ?
To nie była jakaś tam akcja na niby że zginął tylko fakt.
20 czerwca 2011 roku około 3:30 rano Dunn oraz Zachary Hartwell, asystent producenta filmu "Jackass: Numer dwa" zginęli, kiedy prowadzone przez Dunna Porsche 911 GT3 zjechało z drogi i uderzyło w drzewo w West Goshen Township w Pensylwanii
Policyjni biegli stwierdzili, iż przyczyną wypadku była nadmierna prędkość, wstępne dochodzenie wykazało, że samochód poruszał się z prędkością 212-230 km/h w strefie z ograniczeniem do 90 km/h. Raport toksykologiczny wykazał, że Dunn miał 1,96‰ alkoholu we krwi, co dwukrotnie przekracza dopuszczalną ilość w stanie Pennsylwania.
Jak ja nienawidzę takich głupich cip jak Ty, gdzieś cos usłyszy jak łeb z kuchni wystawi a potem pierdoli to z taka pewnościa jakby dla tego Ryana pałke na dniach robiła...
MiSTZRU napisał/a:
P.Diddy ft Christina Aguilera - Tell Me
Nie, zdecydowanie nie, w tamtym teledysku wyglądało to tak samo jak w jackassie (ewidentnie chcieli odtworzyć ten motyw) a w tle leciała muzyka a nie jakaś mega gówniana sieka.
Edyta, dobra, znalazłem, to jednak nie był teledysk
Przednio się uśmiałem! Piwo
patkaax napisał/a:
@typo
Ryan żyje i ma się całkiem nieźle. Cała ta akcja, że niby zginął w wypadku to ściema. Mały żarcik na miarę Jackassów
jakieś informacje na temat tej nowości ?
Geniusze trzeba by więcej takich pozytywnie pizdniętych ludzi na świecie, było by śmieszniej
Następnym razem silnik ale wlot powietrza tyle ze to już na harda
Następnym razem silnik ale wlot powietrza tyle ze to już na harda
Złowroga Pralka ! napisał/a:
jakieś informacje na temat tej nowości ?
Tak, znaleziono taśmy z wraku Dunna. Żył po wypadku, brzoza w którą pierdolnął nie mogła zniszczyć Porsche. Podobno zanim w nią przywalił było słychać wybuchy. Tu są rzeczone taśmy z oględzin wraku:
Komisja w której na jednego z ekspertów powołano A. Macierewicza odkryła, że słychać było również strzały (dwa) już po wypadku (kiedy Ryan prawdopodobnie żył). NIestety zostały one nagrane osobno. Oto nagrania:
Chyba jednak nie jest dobrze.
szkoda, że nie usiadł przed samolotem
typo napisał/a:
Tak, znaleziono taśmy z wraku Dunna. Żył po wypadku, brzoza w którą pierdolnął nie mogła zniszczyć Porsche. Podobno zanim w nią przywalił było słychać wybuchy. Tu są rzeczone taśmy z oględzin wraku:
Komisja w której na jednego z ekspertów powołano A. Macierewicza odkryła, że słychać było również strzały (dwa) już po wypadku (kiedy Ryan prawdopodobnie żył). NIestety zostały one nagrane osobno. Oto nagrania:
Chyba jednak nie jest dobrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów