📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
motocykle to dzieło ewolucji, eliminacja najgłupszych jednostek na rzecz innych
A w przeliczeniu na sadolską skalę to będzie 4 hardy/godzine ewentualnie ćwierć motocyklisty/metr kwadratowy.
To nie sa jaja ze stali, tylko glupota wynikajaca z potrzeby czucia silnej adrenaliny Sam latalem z predkoscia blisko dochodzaca 300kmh, (autem) i szybko sie nauczyclem, ze nie warto, i jest to zajebiscie dziecinne zachowanie.
Może i maja jaja ze stali ale banie tylko ze związków wapnia i fosforu... a to nie jest zbyt wytrzymałe przy pierdolnieciu w asfalt...
Slowo komentarza: czy samochodem, czy samolotem, czy motorem przy 300 km/h nawet Tupolew sie rozpierdzielil
1:40 biedna mucha PS. jak ktoś nie widzi w tej jeździe umiejętności to albo gimbus albo nigdy nie siedział na niczym innym niż skuter SKOŃCZYŁEM.
Nic szczególnego. Gaz opór i wszystko. Gdyby było jeszcze "gómowanie" to elegancko a tak zwyczajnie
Niech się wypowie jakiś ekspert - czemu często w takich filmikach motocykliści dobijają do równo 299 km\h i nie przekraczają tej wartości - motocykle najczęściej posiadają blokady na 299 km\h, czy liczniki tylko do tylu liczą?
@up
W 2000 roku chyba, producenci dostali dyrektywę, żeby liczniki pokazywały tylko do 299 km/h, żeby nie kusiła magiczna bariera 300 km/h. Hayabusa np. w tym roku "zmiany" na analogowym liczniku zgubiła 340, 320, a nawet 300 km/h i licznik kończył się 280 km/h i kreską od 300 ale już bez cyfry 300.
W 2000 roku chyba, producenci dostali dyrektywę, żeby liczniki pokazywały tylko do 299 km/h, żeby nie kusiła magiczna bariera 300 km/h. Hayabusa np. w tym roku "zmiany" na analogowym liczniku zgubiła 340, 320, a nawet 300 km/h i licznik kończył się 280 km/h i kreską od 300 ale już bez cyfry 300.
No już nie pierdolcie o prostej drodze. Te łuki, przy 300 były hardcorem. To chyba nie jeździliscie niczym innym jak MZką. Choć ja i MZ wypadłem z łuku za gnoja To że są bezmyślni to inna sprawa.
@up:
a wystarczylo dowiedziec sie jak dziala motocykl i jak sie nim skreca przy predkosci wiekszej niz 50km/h.
Jazda kolesi z filmu calkiem bez sensu... Tez czasem lubi emanetke odkrecic, no ale kurwa, bez jaj...na dodatek koles na RR w adidasach
a wystarczylo dowiedziec sie jak dziala motocykl i jak sie nim skreca przy predkosci wiekszej niz 50km/h.
Jazda kolesi z filmu calkiem bez sensu... Tez czasem lubi emanetke odkrecic, no ale kurwa, bez jaj...na dodatek koles na RR w adidasach
faptime napisał/a:
w puszce bezpieczniej, i szybciej
Ale badziewny obrotomierz. Nigdy bym się nie spodziewał, że Japończycy zrobią tandetę na miarę Chin.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów