📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, zajebiście. Środek zimy a u nich w krótkich rękawkach się chodzi, która to część polski?
Skąd wy wiecie czy oni są JP, albo chuj wie co. Jak ktoś siedzi w domu przed kompem to jest neokid, nolajf i napieprza w tibie, a potem w starą krzesłem, ale jak wyjdzie na ławkę posiedzieć to się kurwa transformuje w JP. Widzę jakieś kompleksy macie chłopaki i trzeba się dowartościować.
ten smiech jest bezcenny.... mógłbym go mieć na dzwonku w tel! hahahaha widziałem ten filmik na YT, ale z uciętym śmiechem! hahaha dobrze że oglądnąłem tą wersje!! hahahahahaha reakcja tego niebieskiego jest obłędna.... hahahahahahahahahahaha
Jedno jajko, a śmiechu co nie miara
A w kraju dźwięczy melodyjka stara
Że ten kto wczoraj jakobinem był
Jutro zostanie namiestnikiem cara
Dobrze oberwał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów