Jak mnie kabarety nie bawią to tego ziomka lubię no i wspomniał o naszym ukochanym mieście 4:20 (wyjęte z kontekstu nie zrozumiecie polecam od początku)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Cytat:
...no i wspomniał o naszym ukochanym mieście 4:20 (wyjęte z kontekstu nie zrozumiecie polecam od początku)
taa, bo wszyscy co na samo 'sosnowiec' sikają w majciochy ze śmiechu rozumieją z czego się śmieją.
Połowa ludzi, a może idiotów chyba po prostu się 'hihra' bo facet powiedział burdel, kurwa, albo inne górnolotne słowo i to na scenie, publicznie. A druga połowa to pojeby, którzy śmieją się z wszystkiego. Jak sami jeszcze nie spotkaliście żadnej osoby z któregoś z tych 2 typów, to wszystko przed Wami.
A co do samego filmiku, współczuje poczucia humoru autorze...
@up Pan z sosnowca, jak mniemam?
drętwe strasznie
On i Giza są zajebisci ;D i możecie pierdolić co chcecie ;d
@up nawet twoją matkę?
Ech... ja wiem, że to fajne jak ciapaty śmieje się ze swoich albo jak Rucińskiemu coś się uda i faktycznie wychodzi mu coś zabawnego.
Nie ukrywam, że lubię dość dużo ich występów czy ogólnego udzielania się na polskiej scenie. Ale powyższy skecz to jakaś pomyłka. Gorszy był chyba tylko jego stand up o Ketchupie/Keczapie.
A swoje najlepsze teksty Ruciński i tak kopiował od Carlosa Mencii, który kopiował je od kogoś innego.
Rozumiem, że Ruciński ma swoich fanbojów, ale ludzie, kurwa, nie przesadzajmy. Ten stand up mu wybitnie nie wyszedł.
Ech... ja wiem, że to fajne jak ciapaty śmieje się ze swoich albo jak Rucińskiemu coś się uda i faktycznie wychodzi mu coś zabawnego.
Nie ukrywam, że lubię dość dużo ich występów czy ogólnego udzielania się na polskiej scenie. Ale powyższy skecz to jakaś pomyłka. Gorszy był chyba tylko jego stand up o Ketchupie/Keczapie.
A swoje najlepsze teksty Ruciński i tak kopiował od Carlosa Mencii, który kopiował je od kogoś innego.
Rozumiem, że Ruciński ma swoich fanbojów, ale ludzie, kurwa, nie przesadzajmy. Ten stand up mu wybitnie nie wyszedł.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów