na wiwat prosto w sufit aż się właściciel przybytku wkurwił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już przyjdzie ten Islam do naszej KOCHANEJ POLSKI to Kibole jako jedni z nie licznych beda ich napierdalać: nie bóg cie błogosłąwi za to proroctwo
Z tego co widzę, to kelner zamiast wódy i zakąsek podaje kolejne magazynki.
To się nazywa wystrzałowa impreza!
To się nazywa wystrzałowa impreza!
Cytat:
Jak już przyjdzie ten Islam do naszej KOCHANEJ POLSKI to Kibole jako jedni z nie licznych beda ich napierdalać
Kibole to akurat wszystkich napierdalają, więc żadna nowość...
brudaski do nas nie wjada bo u nas nie ma socjalu takiego jak w innych krajach UE. kiedys bylem w aleksandrii i byl taki jeden stasiu co zapierdalal po polsku!! tzn slabo mowil ale wszystko kumal i w sumie zrozumiec tez goscia szlo. mowil ze 20 lat polak byl. poszedlem wypytac starszego oficera to mi powiedzial ze ichni rzad wysylal takich stasiow za komuny do nas na studia czy cos, a oni potem sie pruli o tym co sie wtedy u nas dzialo. szczegolow az tak nie pamietam ale zajebiscie spotkac w brudasa co mowi w miare biegle po polsku hehehe. to byl czas ich tamtych rewolucji i jak sie tam zatrzymywalo to armia przysylala na statek jednego oficera i on sobie siedzial na burcie i nic nie robil. dalem mu 10 PLN i mowie "suvenir".. wzial ogladnal zrobil karpia wyciagna komore zadzwonil gdzies i za 20 min przyjechala biala łada wypakowana galanteria skorzana, portfele torebki kurtki plaszcze paski itd wszystko bylo do kupienia za psi huj. do czego zmierzam? oni nie sa tacy zli tam u siebie, ci co przyjezdzaja na zachod to poprostu odrzuty z ich spoleczenstwa bo nie widzialem zeby sioe ktos tam opierdalal, tam nie ma emerytur. widzialem starych dziadkow ktorzy cos tam sprzedawali, czyscili itd kazdy zapierdalal od starego do mlodego, wiec bez wyrzutow mozna klepac ich jak juz sie tu zjada masowo, wyswiadczymy krajom arabskim przysluge hehehe
szkoda, że żaden dron nie przelatywał, byłby lepszy filmik.
Cytat:
Jak już przyjdzie ten Islam do naszej KOCHANEJ POLSKI to Kibole jako jedni z nie licznych beda ich napierdalać
Nie przyjdzie. W takim syfie nawet oni nie chcieliby mieszkać.
@clinton- Muszę cię uświadomić jak masz takie czerwone pod tekstem to znaczy ,że prawdopodobnie masz błąd ale jak już wyślesz posta to to znika ale nie oznacza ,że błąd został automatycznie poprawiony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów