18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jak będzie wyglądać świat.
Anyon • 2012-12-12, 10:46
Zobacz mroczną wizję przyszłości.

We are the Protectors of the Earth. We stand as one. We survive as one. We live as one. Those who wishes to do wrong on Earth should be brought to justice. We are the Protectors of the Earth.
Zgłoś
JaE 2012-12-13, 8:47 1
Tak tak, buntujmy się, walczyć z systemem, precz z rządem! A jak na Facebook'u odbywało się głosowanie w sprawie wprowadzenia nowych, kontrowersyjnych zasad to mimo wielkiej fali oburzenia wśród użytkowników do głosowania przystąpiło... 0,88% (niecały procent jak jakiś debil nie zrozumie) użytkowników Rządy państw jak będą chciały nawet siły nie będą musiały używać do podporządkowania sobie ludzi, zresztą już to robią bardzo skrupulatnie. Choćby taki Sietbook, świetna baza danych o ludziach z całego świata. A powiedzieć komuś żeby zmienił dane na fałszywe i usunął konto? No gdzie! Znajomi i w ogóle...

W krainie ślepców jednoocy są królami...
Zgłoś
l................t 2012-12-13, 9:23
Tak to może w USA.

U nas będzie solidaryzm społeczny.
Zgłoś
glinglqnglowy glunglak 2012-12-13, 9:26
Prędzej rozpęta się pierdolona wojna totalna, niż normalnie ludzie pozwolą na coś takiego.
Zgłoś
Hanys91 2012-12-13, 9:37
przynajmniej wiemy jak bedzie wyglądać Call of duty
Zgłoś
d................r 2012-12-13, 10:43 3
Orwell '84
Zgłoś
lukiduki 2012-12-13, 11:14 1
Się qwa wzruszyłem... Jebać ciemniaków
Zgłoś
obrus 2012-12-13, 12:50 1
gdy dobrzy ludzie milczą zło wygrywa...i tak dzisiaj mamy panie i panowie a bedzie jeszcze gorzej...
Zgłoś
Piechur23 2012-12-13, 13:18
Ach ci biedni amerykanie. Zawsze jak kosmici atakują to właśnie ich, asteroidy i inne ciała niebieskie też zawsze uderzają w ich kontynent, jak jakaś wojna albo coś innego to też zawsze u nich.. ale spokojnie oni są bardzo dzielni i zawsze wygrywają.
Zgłoś
CzłowiekPolak 2012-12-13, 13:39
szer.Lucjan napisał/a:

@antynwo i cała banda dałnów

ja jestem ciekaw, co na tym poratlu robią ludzie z redakcji faktu

Praktycznie mój rówieśnik... a głuuupi.
Zgłoś
qbann666 2012-12-13, 13:59 1
polecam pierwsza film zeitgeist: duch epoki. wszystko ladnie rozrysowane;)
Zgłoś
rusofil 2012-12-13, 15:38
Zajebiste, oto co nazywam wstawką godną Sadola. Piwo leci.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
unconscious 2012-12-13, 16:52
"@antynwo i cała banda dałnów

ja jestem ciekaw, co na tym poratlu robią ludzie z redakcji faktu"

umrzyj nieświadomości...
Zgłoś
Nestoreish 2012-12-13, 18:13
Proszę bardzo. Państwo socjalne.
Zgłoś
swistakwb 2012-12-13, 20:36
Apokalipsa zombie i wtedy jest ok

A Świstak siedzi i zawija...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów