📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piotrek1022 napisał/a:
Jaja sobie robicie?Przecież to wieloryb...
Kolega wzrokowiec, nie zna jeszcze różnicy pomiędzy przyjemnym tyłkiem a tyłkiem kaleczącym uda
Otwórzcie oczy, przecież to świnia mimo że tyłek zgrabny
@up
Kolego... masz racje dupa zgrabne ale uda jak u słonia. Ergo nawet wystającego tyłka nie ma.
Kolego... masz racje dupa zgrabne ale uda jak u słonia. Ergo nawet wystającego tyłka nie ma.
racja, dupa może i fajna, ale jak już się spojrzy na te uda...
a tak poza tym, to każdy facet powinien obejrzeć ten filmik kilka razy i wziąć sobie do serca...
a tak poza tym, to każdy facet powinien obejrzeć ten filmik kilka razy i wziąć sobie do serca...
fajna dupa nie ma co narzekać bo każdy by chciał mieć taką pod dachem
stanal mi i pisze jedna reka przepraszam
dajcie jej nazwisko błagam
Ja pierdole, widać, że tu wiek 12+ jeśli laska opiera się o łóżko to tak jak w przypadku siedzenia uda czy łydki się rozpłaszczają! jakby stała to miałaby zajebiste nogi i każdy by się nimi jarał ;/
meme2 napisał/a:
wasza ukochana Sasha Grey
chyba twoja
nie wiem jak można robić gwiazdę z płaskiej chudej cizi liżącej kible i czarne kutasy
meme2, chyba sama siebie próbujesz przekonać, że dziewczyna w filmiku (której zapewne proporcje ciała są zbliżone do Twoich skoro tak śmiesznie tego bronisz) nie jest gruba. Weź nie porównuj rozpłaszczonych ud do olbrzymich tłustych udźców. Dysproporcja na rozpłaszczonym udzie, chociażby Sashy, to zupełnie co innego niż to co można zobaczyć u góry. Tym bardziej, że tamta dziewczyna wcale nie jest mocno dociśnięta udami do tego łóżka.
Ale bądźcie tam sobie grube, chuj mi do tego. Siła perswazji dużo może zdziałać, ale nie sądzę, żeby pomogła schudnąć
Ale bądźcie tam sobie grube, chuj mi do tego. Siła perswazji dużo może zdziałać, ale nie sądzę, żeby pomogła schudnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów