📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Postawił bym piwo, ale jestem tak PRO, że tylko straciłem czas oglądając ten film...
Być na głównej na moim ukochanym sadolu <3 Tyle wygrać
Grać w LoLa - tyle przegrać.
Nie promujcie lola na sadolu.
Gimbusow jest juz tam wystarczajaco duzo.
To jest chyba jedyna gra w ktorej Polacy maja tak zjebana opinie az wstyd sie czasami przyznac ze sie stad jest.
Gimbusow jest juz tam wystarczajaco duzo.
To jest chyba jedyna gra w ktorej Polacy maja tak zjebana opinie az wstyd sie czasami przyznac ze sie stad jest.
Ten zakreble to jakaś ciota, gra po polsku, nie umie budować. Myśli że jak zrobi taki poradnik to będzie fajny ^^
Jak grać w MOBA to tylko duo albo w 5 bo granie z jebanymi randomami to mija się z celem ... zwłaszcza, że tam pełno gimbów i ruskich i to właśnie oni rujnują grę. Bo bierze kurwa chuj champa którym chce grać i jebać setup, a później ofc rage
LoL to nie tylko gra dla gimbusów. Czasem trafisz na porządnych ludzi i prowadzisz "kulturalną" grę na poziomie. A czasem trafi się "polaczek" (boże chroń mnie przed takimi Polakami w tej grze), który zjedzie cię za najmniejszy błąd i oczywiście usłyszysz "z kim spała twoja matka".
Typowy "polaczek":
- Kurwa, szmoto zajebię cię, nooobbbs
- Can you speak english please?
- Jeb się pedale, znajdę cię kurwa i zajebie
- What?
- Chuj ci w ryj
I tak można tą rozmowę ciągnąć w nieskończoność, bo do gimbusa nie dociera, że przeciwnik rozmawia w innym języku
Typowy "polaczek":
- Kurwa, szmoto zajebię cię, nooobbbs
- Can you speak english please?
- Jeb się pedale, znajdę cię kurwa i zajebie
- What?
- Chuj ci w ryj
I tak można tą rozmowę ciągnąć w nieskończoność, bo do gimbusa nie dociera, że przeciwnik rozmawia w innym języku
Najlepsze jet to, że grasz z "Polaczkiem" ma konkretnie polski nick w grze typu "CyganZWarszawy" itp. Jak wejdziesz do gry to próbuje na siłę wciskać, że nie jest z Polski i pisze jakimś nieznanym językiem który wydaje mu się angielskim i myśli, że wszyscy są tak głupi, że myślą,że on amerykanin.
Jak usłyszałem RIOT , zamiast "Rajot" lub "Rajiot" to wyłączyłem i jeszcze ten język w grze - Polski, każdy Pro gra na angielskim, w dodatku na US lub Eu West , na East'cie same "polaczki" lub co drugi mecz noob teamy co nawet surrender nie zdążą zrobić bo już przegrywają.
Jak usłyszałem RIOT , zamiast "Rajot" lub "Rajiot" to wyłączyłem i jeszcze ten język w grze - Polski, każdy Pro gra na angielskim, w dodatku na US lub Eu West , na East'cie same "polaczki" lub co drugi mecz noob teamy co nawet surrender nie zdążą zrobić bo już przegrywają.
jadoo napisał/a:
Zupełnie jakbym oglądał serial po węgiersku. Nic nie rozumiem.
Angielski podstawowy wymagany.
@2up
Fajny nick...
Fajny nick...
MusztardaPL napisał/a:
nie żeby coś, ale niestety nic nie zrozumiałem z tego co ty tu napisałeś, a szczególnie ostatnie kilka słów.
Wiem że łatwiej dla niektórych naszych rodaków łatwiej sie pisze lub czyta w języku angielskim, ale bez przesady.
PS
Do wstawiającego( i do innych uzależnionych od odmóżdżających gier): Idźcie sobie z tymi dziecięcymi grami do przedszkola, a nie na sadola
hoszosz paprikasz, hoszosz to hoszosz a paprikasz to paprikasz! PROSTE
drexet1 napisał/a:
nie żeby coś, ale niestety nic nie zrozumiałem z tego co ty tu napisałeś, a szczególnie ostatnie kilka słów.
Wiem że łatwiej dla niektórych naszych rodaków łatwiej sie pisze lub czyta w języku angielskim, ale bez przesady.
PS
Do wstawiającego( i do innych uzależnionych od odmóżdżających gier): Idźcie sobie z tymi dziecięcymi grami do przedszkola, a nie na sadola
Osobiście gram tylko w Hona ;P lol mi sie nie spodobał bo jest za prosty ( brak denidów, przyżywalność hero itd ) A co do odmóżdżenia to co kto lubi ^^ jeden woli gapić się na seriale godzinami inny woli sobie strzelić 2 partyjki w grę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów