samica szympansa odrzuca swoje dziecko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole, jakie cipki siedzą tutaj na sadolu to nie miałem pojęcia do tej pory.
Jak gówno spuszczanie w klozecie to też siedzicie i płaczecie jak w wirze ginie i odpływa rurą? Ogarnijcie się. To są tylko małpy i pasożyty na tej ziemi. Dobrze, że się sami eliminują to przynajmniej zwiększają szanse innym ludziom, którzy chcą żyć normalnie i uczciwie.
Jak gówno spuszczanie w klozecie to też siedzicie i płaczecie jak w wirze ginie i odpływa rurą? Ogarnijcie się. To są tylko małpy i pasożyty na tej ziemi. Dobrze, że się sami eliminują to przynajmniej zwiększają szanse innym ludziom, którzy chcą żyć normalnie i uczciwie.
Jebana czarna szmata dojebał bym jej łeb i nasrał w szyje. Gównoskura szmata
sirapacz napisał/a:
@nihilista
to nie moda ze kazdemu wypominam wiek bo spokojnie polowa to dzieci tutaj ktore wyłuszczają swoje mądrości życiowe.
co do ciebie podsumujmy; miales fajna panne ale wpadles z inna i obwiniasz o to dziecko? zaiste cudny tok myslowy. Skoro do tego doprowadziles i nie potrafiłeś utrzymać fiuta w ryzach a obwiniasz dziecko to znaczy ze mentalnie jestes nadal w gimnazjum czy moze pierwszej klasie liceum. Czyli nie pomyliłem się w osądzie, natomiast przeceniłem twój intelekt.
To, że to nie mój dzieciak - nie ważne biały, żółty, czarny czy zielony nie ma znaczenia. jak ty tego nie kumasz to nic na to nie poradzę.
Cóż, późno trochę, ale wyprostować muszę - słabo się domyślasz, nie trafiłeś. Nie przyszedłem się tu zwierzać, więc na tym wywody kończę. I tak za dużo powiedziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów